inomhus garvning regler och bestämmelser

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-14
Inomhus garvning kan vara ett säkert aktivitet så länge regler och föreskrifter följs. Liksom många saker vi gör, måttlighet nyckeln och att det är sant med inomhus garvning också. En inomhus solbränna kan ge dig en hälsosam glöd för sommaren, eller det kan vara sättet att få en brons solbränna året runt. Dock länge du väljer att ha ett solbränna, se till att följa regler och föreskrifter för en säker garvning upplevelse

användningsfrekvens

En inomhus solariet aldrig bör användas i mer än 20 minuter per session. Den 20 minuter ska vara max, med din första solningen inte varar mer än 5 minuter. Tanning dagligen är inte nödvändigt. Sola inte mer än tre dagar i veckan

Korrekt användning

Inomhus solariet regler och riktlinjer bör följas vid varje säng som du använder. Timing switchar bör vara tillgängliga så att du kan sätta på sängen på eller stänga av den när det behövs. Ett solarium bör stängas av automatiskt efter 20 minuter.

Tanning Lotion

Att sätta Lotion på innan inomhus garvning är nödvändig på grund av återfuktning och fuktgivande. Uttorkad hud kommer att flaga snabbare, och det kan orsaka snabbare åldrande av huden. Återfuktad och betingade hud kommer att förlänga solbrännan.

Goggles

Inomhus solariesalonger erbjuder vanligtvis skyddsglasögon eller garvning glasögon som ska användas varje gång du tan. Garvning skyddsglasögon skydda dina ögon och näthinnor mot UV-strålar.

Garvning Personal Råd

solarium personal vet alltid sin utrustning bäst, liksom styrkan i solariet du kommer att använda. Följ alltid deras råd och riktlinjer, och aldrig sola längre än vad som rekommenderas i solariet.

Hud Reaction

Sunburn och hudutslag kan förekomma från inomhus solariet användning. Kontrollera din hud efter solning för att veta hur den reagerar på solarier. Stoppa garvning omedelbart om din hud reagerar negativt på inomhus solarier.

Previous:nothing Next:den bästa fettförbränningen träning på ett löpband

Relaterade artiklar


 • Hur utvecklar högt blodtryck?
 • vad som väntar efter visdom tänder tagits bort
 • lindriga utvecklingsstörning symtom
 • hur man kan sluta röka
 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • emu olja & smärtlindring
 • inomhus garvning regler och bestämmelser
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • hur man lever med en rökare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com