lindring för smärta i brösten

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-21
Du kan hitta lindring för smärtor i brösten på grund av graviditet, amning, lyhördhet under vissa tider i din cykel, eller andra skäl, som hemma. (Om brösten har svår smärta dock varar den längre än vanligt, verkar inte vara lättad alls av dessa tekniker eller om du märker några förändringar i klumpar eller struktur, måste du se din läkare omedelbart för att utesluta andra . allvarliga tillstånd)

isklampar

Använd kalla kompresser att lindra ömhet på grund av svullnad under din cykel eller från. din mjölk uthyrning ner efter förlossningen. Använd endast frysackumulatorerna efter graviditeten men om du tänker inte amning eller pumpning men eftersom det huvudsakligen rekommenderas för dem som vill "torka upp" snabbare. Det är också ett bra trick för att hjälpa när de vill minska din mjölk när avvänjning din baby.

Varma duschar

En annan stor lättnad för bröstsmärta är att ta en varm dusch. Vrid inställningen på lägsta om du kan. (Om du vattentrycket är inte justerbar, välja ett varmt bad istället, framåtlutad vid behov att dränka bröstet. ) Med ett par duschar under dagen kan hjälpa vissa mjölk komma ut om du är svullen efter förlossningen, vilket gör det lättare att sjuksköterska eller pump. Använd endast denna metod om du inte planerar att flaskmatning eftersom det inte kommer att bidra i processen för att "torka upp". Inte bara för amning mammor, bidrar detta också lindra obehag av någon annan anledning också.

Fuktgivande lotion

För att förebygga och hitta lindring för smärtor i brösten från irritation till följd av torrhet eller täthet, såsom ömhet bröstvårtan vid amning, eller sträcka på grund av en växande bröst, använda en återfuktande lotion dagligen. (Om du ammar rådfråga din barnmorska eller amning konsult vilka som är säkra för barnet. ) Med hjälp av en body lotion som en del av din dagliga skönhetsvård kan hålla problem uppstår i första hand. Många kvinna fluktuerar en liten mängd i storlek under sin månatliga cykel samt från vikt förändras under hela livet.

Bättre Stöder

En vanlig orsak till obehag i bröstet beror på att kvinnor inte bär rätt storlek eller stil av behå. Kontrollera din storlek ofta och investera i ett par förlängare av de gånger som du kan ha lagt på några pounds eller behålla vatten. När du deltar i sport eller under träning, bör du bära en väl utrustad sport-BH. Vid alla andra tidpunkter, se till att den stödjer och lyfter du förhindra ömhet och hängiga. Köpa bättre kvalitet underkläder kan vara allt du behöver göra för att hitta vissa lättnader för bröstsmärtor.

Previous:nothing Next:Så för att lindra symtomen period

Relaterade artiklar


 • Suboxone faq
 • hur man gör Lamaze
 • hur man lever med en rökare
 • typer av arbetskraft övningar under graviditeten
 • behandlingar för öroninflammationer
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
 • prostata behandlingar
 • naturlig kost för barn med ADHD
 • om träning under graviditeten
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com