naturlig kost för barn med ADHD

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-08
Många föräldrar föredrar att undvika mediciner för sina barn med ADHD eller ADD. För vissa barn kan göra enkla kost ändringar förbättra fokus och beteende. Rätten naturlig kost kan variera beroende på barnet, men kan göra stor skillnad i livskvaliteten och även tillåta barn att minska eller eliminera mediciner som Ritalin, Adderall eller Strattera. Även om dessa kostförändringar är friska och rimligt, göra konsultera ditt barns vårdgivare som innan att minska eller eliminera läkemedel.

Du behöver:
stöds braHeating padTylenol

Feingold Diet

Feingold dieten är ofta försökt att hantera symtomen av ADD och ADHD. . Denna diet eliminerar konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel. Acetylsalicylsyra och salicylat som innehåller livsmedel är också elimineras i etapp ett av kosten. Den kost ändringar och förändringar i Feingold dieten är ganska lätta att genomföra, eftersom de helt enkelt kräva att köpa mer naturliga sorter av mat du brukar tjäna. Även statistik varierar, hävdar Feingold Association i USA så många som 90 procent av barn med ADHD och ADD kommer att gynnas av denna diet i större eller mindre grad.

Allmänna råd

Samtidigt som det finns flera specifika dieter avsedda för barn med ADHD, håller det medicinska samfundet om några allmänna riktlinjer att föräldrar kan vilja följa. En proteinrik diet kan vara till nytta, tillsammans med högre nivåer av komplexa kolhydrater och lägre nivåer av enkla kolhydrater. Ytterligare Omega-3 fettsyror är ett bra val för hjärnans hälsa i allmänhet. Du kanske också vill tala med ditt barns vårdgivare om eventuella vitamin eller mineral tillskott som kan möta ditt barns behov. En matdagbok kan hjälpa dig att märka någon problematiska livsmedel eller livsmedelstillsatser.

Glutenfria Kasein Free Diet

Många experter plats ADD och ADHD på autismspektrat, och vissa föräldrar tycker att en kost som vanligen används för barn med autism hjälper deras ADHD barn. De fasta bruttoinvesteringarna kost tar bort alla livsmedel som innehåller gluten, hittade ett protein främst i vete, liksom alla livsmedel som innehåller kasein, ett mejeri protein. Många familjer med en fasta bruttoinvesteringar kost eliminerar också livsmedelstillsatser som föreslagits av Feingold dieten. Denna diet är svårare att följa än andra fysiska dieter för ADHD som ofta föreslås, men kan ha en betydande inverkan på beteende och livskvalitet vissa barn.

Previous:nothing Next:behandling för HPV-virus hos kvinnor

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka cold turkey
 • övning i tidig graviditet
 • Hur sluta röka en gång för alla!
 • hur man lever med en rökare
 • hur man kan sluta röka cravings
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • skäl att säga nej till rökning
 • myter om kön bebisar
 • myter om gul karamellfärg
 • kost & motion under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com