om osteopater

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-06-16
Det kommer sannolikt att vara missuppfattningar i låg samhället om huruvida osteopater eller läkare av osteopati, är i själva verket fullt legitimerade läkare. De allopatiska läkare, anses av vissa vara deras motsvarigheter, är mer allmänt kallas läkare. I sanning, dock, osteopater lära sig samma information som gör läkare, sedan får hundratals timmar av extra undervisning i det muskuloskeletala systemet och praktisk medicin, ofta kallad osteopatisk manipulation. Osteopater, medan utbildning i praktisk medicin, läkare i motsats till kiropraktorer. Båda använder muskuloskeletala manipulation för att få lindring, men kiropraktorer inte har en grund i medicin

Historia

Dr. Andrew Still, en traditionellt utbildad läkare i 19-talet i Amerika, ansåg att läkekonsten var mindre än allt det skulle kunna vara. Han misstrodde många av de mediciner som finns tillgängliga i den tidsperioden och började studera allt han kunde om god hälsa.
Från hans studier utvecklade Dr Fortfarande en filosofi av medicin som skilde sig från läror sin tid, och han använde idéer från Hippokrates i utvecklingen av hans filosofi. "Denna filosofi fokuserar på enheten mellan alla kroppsdelar" (American Osteopatisk Association).
Den medicinska vetenskapen osteopati "föddes" år 1874, med en helhetssyn på individen och att deras hälsa.

Funktion

Osteopater, som VD's, skall garanteras tillgång till vetenskapen om medicin, förskriva läkemedel och utföra kirurgi. Oavsett förfaranden legitimerad läkare är tillåtet enligt lag att utföra i hans tillstånd, kan osteopat utföra, eftersom han är en legitimerad läkare.

Funktioner

Den extra 300-500 timmar undervisning att en medicinsk student måste ta att bli en osteopat är timmar åt att lära om hands-on, manuell medicin, inklusive osteopatisk manipulativ terapi (OMT). OMT är en del av osteopatisk filosofi som kroppen fungerar som en enhet, snarare än i olika system eller delar. Den osteopat utför OMT att se kroppen fungerar fritt utan något annat att blockera sina egna naturliga helande krafter.

Typer

De flesta osteopatisk skolor förbereda sina elever att bli primärvårdsläkare, kan osteopater välja att specialisera sig på ett eller annat. Med extra undervisning och vistelse är en osteopat har rätt att bli styrelse-certifierat i en specialitet område som urologi, neurologi eller invärtesmedicin precis som är fallet med deras VD motsvarigheter.

Överväganden

Första Dr Andrew Still , sedan de osteopatisk läkare som följt hans leda till en förändring från det traditionella filosofi medicin, praktiseras begreppet wellness ett sekel innan det var populärt i den allmänna hälso-och sjukvården under 1980-talet. Osteopater utöva läkaryrket genom att patienten, ge utbildning och att få patientens ingången på hälso-och sjukvård beslut.

Previous:nothing Next:barnen utöva rutiner

Relaterade artiklar


 • hur man kan sluta röka
 • mat att äta för att bekämpa svampinfektioner
 • hur man nytta av att dricka renat vatten
 • hur man lever med en rökare
 • springmask botemedel
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • hur man hittar svar på medicinska frågor
 • hur man förebygger kärnikterus
 • skäl att säga nej till rökning
 • felsökning av en blodtrycksmätare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com