orsakerna till lateral knäsmärta

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-10
Knän är en av de viktigaste och mest använda delar av kroppen. De gör det möjligt för oss att gå och ta sig runt, men det gick uppför och nedför trappor. De hjälper oss böja sig ner lägre så att vi kan plocka upp saker. De används konstant under en viss dag, så när de gör ont vi märker . . . omedelbart. Det enda sättet att konfrontera den smärta och ta itu med det är att räkna ut vad vi gör för att få den. Ibland Anledningen är uppenbar, men andra gånger smärtan sker utan någon varning alls

Du behöver:
bekväma skor stödjande behå.

Fetma

När en extra mycket vikt läggs på knäna det kan orsaka dem att bli öm och trött. Fetma sätter knäna i riskzonen för nästan alla typer av skador. Även när inget tryck läggs på knäna från stående upprätt, trycker extra vikt på senor, muskler och leder, vilket får dem att skada även när du sitter still.

Artrit

Artros är den vanligaste orsaken till någon typ av ledvärk. Artrit är inflammation i lederna, vilket orsakar en brännande och intensiv värk. Det är oftast väckt den efter ålder och genetik.

Bursit

slemsäckar i knät är fylld med små säckar fyllda med vätska som hjälper kudde benet och senor. Bursit som händer när dessa små säckar bli inflammerad, vanligen på grund av överanvändning av aktiviteter som konstant på knä eller långdistanslöpning. Bursit är öm, röd och svullen, och förknippas med intensiv smärta.

Luxation av knäskålen

knä störningen händer när knäskålen går från sin plats, vilket friktion på de yttre senor. Knä störningen händer mycket under sportaktiviteter när knäet är vriden fel, det kan också hända från faller. När knäet blir hoppat ur led det sväller och är mycket ömma vid beröring.

Strain /Stukning

sträckningar och vrickningar hända när det finns en abrupt flytta och knäet vrids till en okänd plats. Senor och muskler runt knäet svullna och inflammerade. Sträckningar och vrickningar läka med tiden och vila.

Tendinit

De senor ansluter muskler till ben. De kan bli inflammerade när de blir äldre, på grund av en minskad flexibilitet. Tendinit händer även när knäna är överutnyttjas utan ordentlig stretching och rörelse. Seninflammation visar symptom på svullnad och åtföljs av en intensiv värk runt och bakom knäet.

Previous:nothing Next:Så för att lindra smärta i brösten under graviditeten

Relaterade artiklar


 • övning i tidig graviditet
 • hur man gör människor att sluta röka
 • hur man får matkuponger snabbt (nu snap)
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • Hur sluta röka
 • hur man kan sluta röka
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • Så för att lindra smärta i brösten under graviditeten
 • effekterna av nikotin på blodkärlen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com