övningar för piggare bröst

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-24
Kvinnor i alla åldrar önskan piggare bröst, särskilt efter en kropp som förändrar erfarenhet som graviditet eller klimakteriet. Vissa väljer plastikkirurgi, medan de flesta söker en mer naturlig och billigare sätt att ge brösten ett lyft. Motion är en mycket diskuterade lösning, men en sådan förstärkning rutiner bör diskuteras med en läkare innan

varför motion Kirurgi är fortfarande ett alternativ för att lyfta brösten, men kan vara smärtsamt och orsaka svullnad. Återhämtningstiden kan vara lång, beroende på individen. Motion är inte bara ett naturligt sätt att hjälpa piggna till bröst, den har även bestående fördelar för att hjälpa avvärja hälsa sjukdomar såsom cancer.

Eftersom brösten består av fettvävnad omgiven av stora bröst eller bröst muskel, utövandet av brösten inte ensamma kommer att skapa ett piggare utseende. Men genom att utöva de stora bröst blir byst linje mer tydlig, vilket ger en illusion av piggare bröst. Utövandet av bröstmuskeln hjälper också till att hålla brösten högre och minskar droopiness.

typer av övningar

En instruktör på ett gym kan ge information om hur man utför övningarna på professionell utrustning som fungerar pectoralis major. Sådana övningar ingår bröstpress, ups press, delningsfilter kabel, och fjärilen pressen.

Om ett gym medlemskap inte är möjligt, det finns övningar man kan göra hemma, till exempel vägg-ups, sit-ups och armhävningar.

Det finns några mer avancerade alternativ som du kan göra hemma. Första kan armhävningar göras med en medicin boll i syfte att stärka alla centrala muskler, liksom stora bröst. För mer avancerad styrketräning kan du växla händer som håller fast bollen. Det finns även bänkpress som kan utföras med en stadig stol och band motstånd. Sitt rak i en stol och linda armbandet runt baksidan av det, även de axlar och armbågar. Håll armarna i 90 graders vinkel, förlänga armarna ut fullständigt, och sedan föra dem tillbaka till utgångsläget. En övning för att försöka utomhus är att göra några armhävningar mot ett träd.

Överväganden

Att uppnå piggare bröst genom motion är inte ett snabbt förfarande, och tar lite tid och ansträngning. Sådan styrka övningar arbetar hand i hand med cardio träning och en balanserad kost, om du fokuserar enbart på bröst övningar för att lyfta brösten, då du i slutändan kommer att misslyckas.

Du bör också bära en lämplig sport-bh med mycket stöd under en övning. Underlåtenhet att göra detta kan leda till ytterligare droopiness.

Previous:nothing Next:hur man ger en graviditet massage

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka en gång för alla!
 • hur man lever med en rökare
 • hur man kan sluta röka
 • information om glukos test under graviditeten
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
 • Hur sluta röka med patch
 • hur man kan sluta röka minderåriga
 • om osteopater
 • Hur sluta röka
 • hur man hittar svar på medicinska frågor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com