tips om hur man blir gravid fort

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-30
Välkomnande en baby till ett hem ofta gör ett par känns mer komplett. Tyvärr har vissa par försöker i flera år att bli gravida, bara för att hamna bittert besvikna. Lyckligtvis kan befruktning vara lättare om några tips följs om övervakning, kost, samlag, och hälsa

livmoderhalssekretet

. Övervaka din livmoderhalssekret. Samstämmigheten i livmoderhalssekretet kan signalera när du är mest fertil. Generellt är en kvinna som anses vara hennes bästa fertilitet nivå när livmoderhalsen är klar och av äggvita konsekvens. Detta beror på att denna konsekvens tenderar att ske kring ägglossningen och eftersom det är lättare för spermierna att simma igenom.

Ägglossning och diagram

Tidpunkten för när ägget och spermien möts måste vara precis rätt för att uppfattning att inträffa. Den bästa tiden att ha sex för att tycka är i fem dagar före ägglossningen. Kartläggning av menstruationscykeln och basala kroppstemperaturen under flera månader kommer att ge ett par en idé om när ägglossningen sannolikt kommer att inträffa. När ägglossningen närmar sig, finns det ingen anledning att ha sex mycket ofta, eftersom spermier kan leva i upp till 5 dagar, beroende på Mayo Clinic. När kön händer, se till att det är mindre stress, eftersom hormonerna från stress faktiskt kan påverka om ägglossning verkligen inträffar vid förväntad tidpunkt. Kontrollera att detta är en rolig tid för dig och din partner, inte en uppgift.

Ämnen

Dike ämnen. Konsumerar alkohol eller droger när han försökte bli gravid kraftigt ökar chanserna att kroppen inte kommer att vara frisk nog för att stödja utformning eller behålla en graviditet. Det ökar också oddsen för fosterskador eller tillstånd som fetalt alkoholsyndrom. Kom ihåg att allt som går in i kroppen också går in i fostrets kropp.

Smörjmedel

Bli av med smörjmedel. Även over-the-counter smörjmedel som används under samlag kan vara till hjälp i form av njutning, de är ofta en konsekvens eller kemisk natur som inte främjar hälsan eller rörlighet av spermier. Om du måste använda en naturlig smörjmedel som olivolja istället som inte är kemiskt baserade och som inte är så tjock.

Läkarbesök

Skaffa dig själv och din partner till läkare. Vissa medicinska tillstånd kan göra det svårare eller osäkra att bli gravid, till exempel en könssjukdom. Din läkare kan också tala om för dig och din partner om någon av er har några problem med fertiliteten, såsom en vaginal pH som dödar spermier, eller lågt spermieantal.

Alternativa behandlingar

Ta fertilitetsbehandling eller prova alternativa begrepp metoder. Även om många par vill bli gravid helt naturligt, det finns tillfällen då det bara inte är möjligt (ofta på grund av medicinska frågor). Fertilitet mediciner kan reglera ägglossningen eller öka antalet livskraftiga ut ägg, medan metoder som in-vitro fertilisering kan hjälpa till genom att implantera ett embryo som är känt för att vara lönsam.

Previous:nothing Next:hur man använder dutasterid

Relaterade artiklar


 • typer av arbetskraft övningar under graviditeten
 • tips om hur man blir gravid fort
 • Hur sluta röka cigaretter
 • hur man använder dutasterid
 • Vilken roll spelar en antikropp?
 • hur man kan stoppa en blödning klippa
 • vad är en ob gyn?
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • hur att dra sig ur CYMBALTA
 • Hur sluta röka cold turkey
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com