hem rättsmedel för diarré under graviditeten

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-08
Under graviditeten är förstoppning är en vanlig bieffekt av hormoner som slappna tarmen musklerna. Överkompensation i samband med graviditet förstoppning kan hamna resulterar i diarré. Att hitta en balans kan vara svårt när diet cravings och ett system som reagerar annorlunda är faktorer. Lyckligtvis finns det en hel del huskurer mot diarré under graviditeten som kan bidra till att stabilisera en känslig matsmältningssystem

B. R. A. T. Diet

B. R. A. T. kost är en akronym för bananer, ris, äpplen och Toast. Brunt ris och fullkorn toast rekommenderas, eftersom fiber expanderar i matsmältningssystemet, hjälper "volym upp" avföringen, ungefär som Metamucil, en psyllium fiber tillägg. Använd äppelmos på rostat bröd, men ingen smör eller sylt.

Ost

Om du inte är laktosintolerant, äta ost bör bidra till att göra avföringen fastare, så att den kan passera som vanligt. Cheddarost uppges vara den mest framgångsrika, men de enzymer i någon fysisk ost bör fungera. Undvik smältost, som ost sprider och amerikanska ost. De hjälper inte

Öka fiberintaget

Byte från en diet av bearbetade livsmedel och vitt, berikade källor spannmål till en kost som är rik på fullkorn kommer hjälpa din kropp undvika diarré i framtiden. Det är fiber i maten ger dina tarmtömningar form och tjocklek. Frukt, grönsaker, spannmål och ge fiber. Det finns ingen fiber i kött.

Over the Counter rättsmedel för Diarré

Over-the-counter diarré rättsmedel, som Kaopectate, driva på samma sätt som fiber i systemet. Men i stället är det fiber pektin och kaolinlera, en naturlig substans, som kommer in i matsmältningssystemet och absorberar överflödigt vattnet att skapa en solid avföring. Kom dock ihåg att Kaopectate inte rekommenderas för långsiktiga förebyggande, och du kan fortfarande behöva göra kostförändringar.

Förebyggande Diarré hos graviditet

En kost som är rik på fiber från spannmål, frukt, och grönsaker ännu låg i enkla kolhydrater är bäst för genomgående producerar hälsosamma tarmrörelser. Mag-frågor under graviditeten kan få konsekvenser långt bortom bara diarré och förstoppning, en frisk tarm absorberar näringsämnen från maten.

Previous:nothing Next:om säkerheten i sex under graviditeten

Relaterade artiklar


 • carb räkna för barn med diabetes
 • hur man hanterar blödning i din post-menstruationscykeln
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • springmask botemedel
 • nutrition tips under graviditeten
 • vad är blodtryck som mäts med?
 • naturlig kost för barn med ADHD
 • tecken på tidig graviditet: spottar
 • Hur utvecklar högt blodtryck?
 • fitness tips för mammor att
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com