hur man förstår riskerna med att bära flip flops

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-29
En sommar sko som har blivit populärt med den avslappnade publiken är flip flop. Dessa öppna, Backless skor med en rem mellan tårna lämna de flesta av foten utsätts för luftens så foten blir svalare. Många människor tror att de är det näst bästa att gå barfota. Tyvärr, när det kommer till hälsa av dina fötter, kan flip flops vara ett stort no-no. Vilka är farorna med använder flip flops

Du behöver:?. .
Stoppur eller andra TIDMÄTARE


1
Faror använder flip flops: Foot Cuts, skrapsår, och skrubbsår

Med hela övre ytan av de exponerade foten, det finns en större risk att skada foten från trauma när du bär flip flops. Detta kan vara allt från stubbed tå eller nötning till ett bi sting. Ett par flip flops är verkligen inte rätt sko att bära när man går igenom ett fält av klöver, där du kan stöta på honungsbin. Flip flops även erbjuda inget skydd om något har tappats på foten. Det är särskilt viktigt för diabetiker och de med dålig circul
2
Faror använder flip flops. Brist på Fotstöd

Dessa tunna, genomskinliga gummisulor don " t ger mycket stötdämpande mellan foten och marken. Vandring i flip flops på en hård yta kan orsaka upprepade häl trauma. Detta ökar risken för att utveckla plantar fasciit, en kronisk inflammation i plantar fascia som orsakar häl smärta. Detta villkor är så vanlig bland flip flop bärare att det är förtjänat smeknamnet "flip flop sjukdom". I extrema fall kan använder flip flops under lång tid leder till en stressfraktur på grund av monotona rörelser av hälen slår den hårda marken. Använder flip flops i barndomen kan öka risken för utveckling av anatomiska fotproblem såsom platta fötter stämma till tendensen i foten att rulla inåt med varje steg.
3
Faror använder flip flops. ankelstukning

ankelstukning kan vara en fara med att bära flip flops på grund av bristen på fotled stöd. Kombinera detta med den tendens av foten för att pronerar eller vända sig inåt med varje steg och du har ett recept på en otäck vrist skada när du stiger av en trottoarkant för snabbt.
4.
Farorna av använder flip flops: Thong Trauma

Remmen kan vara en källa till kronisk irritation när flip flops är slitna för någon längre tid. Den ständiga gnugga rörelse kan producera smärtsamma blåsor som kan bli infekterade. Kombinera friktion med fukt från svettningar och du ökar risken för svampinfektion mellan tårna.


Previous:nothing Next:hur man kan förstå de hälsofördelar av fläder

Relaterade artiklar


 • är hundens maskar dåligt för människor?
 • Vilka är fördelarna med proteinshakes för kvinnor?
 • naturlig hemorrhoid behandling
 • mycket socker diet effekter på de äldre
 • hur sluta dricka cold turkey
 • hur man kan sluta röka cravings
 • sunda matvanor planer för gravida kvinnor
 • orsakerna till svår mensvärk
 • snabbaste sättet att bli gravid
 • tecken på tidig graviditet: spottar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com