hur man kan förhindra missbruk ungdomar drog

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-31
Förebyggande av missbruk ungdomar drog är en uppgift som börjar hemma med föräldrar och även äldre syskon. Med öppen kommunikation, ärlighet och planering är det möjligt att hålla unga människor från att någonsin startar narkotikamissbruk

Du behöver:.
Låst lådor eller en safeTelevisionDVD playerCommunicationPatience

Hur man förhindrar Ungdom. Drogmissbruk


1.
Prata med dina barn och familjemedlemmar om den verklighet av narkotikamissbruk bland ungdomar. Det är ofta svårt för föräldrar och äldre syskon att föreställa sig en ung familjemedlem använda droger, men att förneka möjligheten leder ofta till problem. Underlåta att erkänna att ungdomar drogmissbruk kan förekomma, ibland orsakar familjemedlemmar att förbise symptom på drogmissbruk och /eller beroende.
2.
Efter flera samtal med yngre familjemedlemmar om missbruk uppmuntra dem att titta på filmer och dokumentärer om ämnet. Många unga tonåringar och ungdomar lockas att använda droger efter att ha sett narkotikamissbruk glamoriseras i filmer och musikvideor. Visar unga tonåringar och preteens filmer och dokumentärer som representerar de negativa effekter droger kan ha på någons liv kommer att illustrera de allvarliga följderna av narkotikamissbruk.
3.
Ställ frågor om olaglig narkotikaanvändning bland vänner och klasskamrater. Även om de flesta unga människor inte kommer att erkänna att narkotikaanvändningen bland sina jämnåriga, och bad kommer att påminna dem om att du är medveten om att deras peers använder droger. Dessutom kommer ställa frågor ofta leda till diskussioner och fortsätta mönstret för öppen kommunikation om ungdomars drogmissbruk.
4.
Håll ett öga på alla hushåll droger och mediciner. Ungdom drogmissbruk börjar ofta hemma med läkemedel som är lätta att nå. Försök att hålla alla läkemedel-särskilt de som är vanebildande-inlåst i ett kassaskåp eller en låda med lås. Börja denna vana så tidigt som möjligt och anser räknar piller när receptbelagda läkemedel är i huset. Detta kommer att hålla dig från att över missbruk ungdom drog som har startat i hemmet.
5.
Alltid diskutera alla misstankar om ungdomars drogmissbruk som kan äga rum i ditt hushåll eller hem grannar eller bekanta. Tveka aldrig att diskutera frågan i ditt hem eller i hushåll som kommer i frekvent kontakt med din egen.

tips och varningar


 • Kontakta alltid gift kontroll och läkare familj om överdosering eller missbruk sker.


 • Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med sover på rygg?

  Relaterade artiklar


 • Hur utvecklas ett barn?
 • om säkerheten i sex under graviditeten
 • effekter av gestagen
 • Så för att lindra torr hud
 • pediatriska celiaki symtom
 • vad är en ob gyn?
 • hur man använder ovulex
 • Hur sluta röka utan att gå upp i vikt
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • Hur påverkar menstruationscykeln vikt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com