hur man kan förstå de hälsofördelar av fläder

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-29
Det är ingen tvekan om att bär är proppfulla av näringsmässiga fördelar. Från blåbär med dess rika källa av anthyocyanins till de höga C-vitaminhalten i jordgubbar, bär är ett utmärkt val för varje måltid eller mellanmål. Ett bär som får vara mindre bekant, men alltmer känt för sin hälsoegenskaper är fläder. Vanligen används i sylt, gelé och vin, är det fläder en underskattad näringsämne superstjärna. Vilka är hälsofördelar av fläder

Du behöver:?
Tidtagarur eller andra ur.


1
Hälsofördelar Fläder. antivirala Egenskaper

En av de viktigaste hälsofördelar av fläder härrör från dess anti- viral kapacitet. Dessa färgstarka bär är en bra källa till flavonoider inklusive quercetin och antocyaniner. Det verkar dessa flavonoider ha betydande antiinflammatoriska och antioxidanter och kan aktivera immunceller som hjälper kroppen att kämpa mot virus. Den fläder frukt är också en källa av komponenter som kallas lektiner som har visat i laboratoriet för att stoppa replikering av tio olika stammar av influensavirus.
2
Hälsofördelar Fläder:. Kan det kämpa för Flu

Flera mindre studier på människa har visat fördelarna med fläder extrakt i kampen mot influensa? . Dessa studier visade att ge fläder utdrag förkortade loppet av influensa avsevärt med upp till nittio procent av människor som upplever nästan fullständig återhämtning inom tre dagar. Ännu viktigare var symtomen lindrats utan allvarliga biverkningar. Man tror att fläder utdrag hämmar ett enzym som kallas neuraminidas, ett protein som främjar spridningen av influensavirus i kroppen. Tänk på att dessa studier gjordes med äldre extrakt som skulle ha en högre koncentration av de aktiva komponenterna än kan fås genom att bara äta bären
3
Hälsofördelar av fläder. . : sänker kolesterolet?

annan hälsofördelar av fläder kan vara dess effekt på kolesterolnivåer. En studie publicerad i European Journal of Clinical Nutrition visade att en fläder utdrag blygsamt, men avsevärt lägre kolesterolnivåer. Denna effekt tros bero på förekomsten av cynidine glykosider som finns i fläder frukt.
4.
Kontentan?

Fläder utdrag i form av Sambucol tycks ha effekt mot vissa stammar av influensavirus. Fördelarna med fläder på kolesterolnivåerna är inte så övertygande eftersom studier har varit mycket begränsade. Var försiktig när man äter fläderbär. Den omogna frukter, bark, löv, och stjälkar kan innehålla cyanid som är giftig. Aldrig äta de gröna delarna av Fläder anläggningen. Tänk på att anti-virus och anti-influensa effekter sågs med Sambucol, det fläder extrakt, vilket skulle vara säkraste att använda mot influensa. Alltid köpa utdrag från en känd källa.


Previous:nothing Next:hur man håller friska ögon på ett enkelt sätt

Relaterade artiklar


 • vegetarisk kost & tonåringar
 • hur man använder 10 steg till en hälsosammare livsstil
 • vad är kamomill?
 • övningar för piggare bröst
 • mat att äta för att bekämpa svampinfektioner
 • naturlig hemorrhoid behandling
 • naturlig kost för barn med ADHD
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • långsiktiga biverkningar av Nexium
 • typer av äggledaroperation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com