naturlig graviditet information

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-10
Kvinnor som vill ha en naturlig graviditet, fri från onödiga medicinska ingrepp, är i tur. Det finns gott om vetenskaplig forskning att backa upp säkerheten av graviditeten. Om du känner att graviditet inte är en medicinsk nödsituation, då du är inte ensam. Naturlig graviditet förespråkar gå samman för att skydda din rätt till en naturlig graviditet och förlossning. Att välja bort "rutin" kontroll, hantering av graviditet besvär med naturläkemedel eller kostförändringar i stället för mediciner och planeringen för en drogfri leverans är två kännetecken på ett naturligt graviditet.

Du behöver:.
narkotiska medicationAnticonvulsant medicationAntidepressant grädde medicationMuscle relaxantCapsaicin

Gravid Nutrition

Tidig graviditet näring klasser lär ofta kvinnor att följa en proteinrik kost, undvika förädlade livsmedel och snabba kolhydrater, för optimal viktökning och för att förhindra förgiftning och graviditetsdiabetes.

Motion

Komma motion varje dag kan hjälpa till att förebygga medicinska akutfall, genom att hålla kroppen stark och passform. Enligt träningsfysiolog Robert A. Robergs, simmar den bästa hela kroppen träning och promenader under graviditeten är också populärt.

Undvika onödiga förfaranden

Anställa en barnmorska istället för en förlossningsläkare kan minska din exponering för "rutin" ingrepp som smärtstillande medel, episiotomies , till droger påskynda arbetskraft och konstant fosterövervakning. Förlossningsläkare är tränade att hantera graviditet nödsituationer och, som en följd, tenderar att ha mer av dem. Barnmorskor är tränade att hantera en normal graviditet, och att remittera patienter med högre risknivå till en specialist.

ser till andra länder

Enligt WHO: s 2005 World Health Report, USA mammor och barn är mer benägna än sina europeiska eller australiensiska motsvarigheter att dö under förlossning. Naturlig graviditet och förlossning förespråkar skylla detta på överutnyttjande av medicinska ingrepp under graviditet och förlossning. Att lära hur andra länder hanterar saker som sätesbjudning födelse och utdragen förlossning kan ge dig verktyg att använda i ditt eget arbete, för att undvika onödiga ingrepp.

Gravid Yoga

I "The Natural Graviditet Book" av Ina maj Gaskin, fosterdiagnostik yoga rekommenderas både för låg-effekt stretching och fysisk kondition att den erbjuder och för den tysta, meditativa tid att fokusera på det växande barnet och uppskattar de förändringar som graviditeten innebär.

Previous:nothing Next:om urinsyra hos barn

Relaterade artiklar


 • hur man hittar svar på medicinska frågor
 • hur man kan sluta röka minderåriga
 • lindriga utvecklingsstörning symtom
 • Homemade Rättsmedel för pormaskar
 • Hur utvecklas ett barn?
 • behandling för HPV-virus hos kvinnor
 • Hur sluta röka cold turkey
 • hur man handskas med allergi säsong
 • Så för att lindra smärta i brösten under graviditeten
 • hur man hanterar blödning i din post-menstruationscykeln
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com