naturlig hemorrhoid behandling

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-04
Hemorrojder är svullna, smärtsamma vener som finns i anus eller ändtarm. De främsta orsakerna till hemorrojder inkluderar förstoppning eller överskott rinna under tarmrörelserna, att lyfta tunga föremål eller långvarigt sittande. Graviditet är också en faktor som förvärrar. Lyckligtvis flesta hemorrojder lösa på egen hand, och det finns många naturliga behandlingsmetoder

Du behöver:.
Glastermometer

Lindra Svullnad

Inflammation, en av de. mest smärtsamma aspekterna av hemorrojder kan behandlas naturligt. Tio minuters uppvärmning Sitz bad efter tarmrörelser kan bidra till att minska smärta och svullnad. Även kuddar trollhassel torkas försiktigt på hemorrhoid kan hjälpa till med inflammation, som kan aloe vera, tillämpas johannesört olja och ringblomma lokalt. Frysackumulatorerna ansökt om 10 minuter är en annan naturlig metod för att minska svullnad. Aktuell pastor gjorda av riven skalad rå potatis och ett par teskedar hal elm Pulvret kan också kraftfulla antiinflammatoriska för hemorrojder.

Örter och kosttillskott för hemorrojder

Olika växtbaserade behandlingar finns som kan bidra till att minska hemorrojder samt . Matsmältningsenzymet bromelain och örten hästkastanj hjälpa till att stoppa enzymer från att anfalla skadade nerver, vilket kan bidra till att ge hemorrojder en chans att läkas. Butcher's kvast är en ört som hjälper till att göra ådror mindre porös, vilket också kan främja läkning. Örterna Gingko och Gotu kola förbättra cirkulationen och blodflödet genom vener, liksom blåbär.

Diet

En av de bästa sätten att naturligt förebygga och behandla hemorrojder kan vara genom kosten. Foderstater med högt psyllium hjälper rör mat genom systemet enkelt, plus lugnar mag-tarmkanalen. Omega-3 fettsyror är naturligt antiinflammatoriska medel, så äter lax och annan mat rik på omega-3 kan hjälpa också. Ingefära, vitlök och lök bidrar till att minska inflammation och bygga starka blodkärl genom att bryta ner fibrin. Alfalfa, är mörka bladgrönsaker och Blackstrap melass noterade också bidrar till att minska blödning. Också dricka mycket vatten, minst 64 oz. per dag är bra.

Natural Stolpiller

Intern eller framfall hemorrojder kan kräva ytterligare åtgärder. Två naturliga stolpiller metoder inkluderar användning av vitlök och rå potatis. För att använda vitlök, enkla skal en vitlöksklyfta och lägg in i anus, gärna lämnar över natten. För att använda en potatis, skala och skär små bitar av rå potatis i strutformer. Sätt in anus natten. Båda dessa metoder har utnyttjats av barnmorskor i många år med stor framgång.

Previous:nothing Next:diet plan för barn med ADHD

Relaterade artiklar


 • om träning under graviditeten
 • Hur sluta röka cigaretter
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • Homemade Rättsmedel för pormaskar
 • Vad gör det kardiovaskulära systemet?
 • Graviditet & kattlådor
 • hur man lever med en rökare
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
 • hur man gör människor att sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com