ont i magen rättsmedel för ett barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-21
Ofta kommer mindre stomachaches hos barn att lösa sig själva med lämpliga huskurer. Det är dock viktigt att peka ut orsaken till ditt barns magont att ge honom bästa möjliga lättnad. Det är också viktigt att se ditt barns magont inte orsakas av något mer betydande än stress eller matsmältningsbesvär

maginfluensa. Remedy

En stor boven i magen hos barn är magsjuka, annars känd som gastroenterit. Efter övre luftvägsinfektion, är magsjuk den näst vanligaste sjukdomen i USA. Om ditt barn är febrig, kräkningar och /eller lider av diarré förutom att ha ont i magen, det finns en chans att ditt barn har magsjuka. Även om maginfluensa inte nödvändigtvis kan behandlas med antibiotika, kan du hjälpa ditt barn att undvika uttorkning genom att erbjuda honom massor av klara vätskor. Ring ditt barns barnläkare om du tror att symptomen förvärras.

Förstoppning Remedy

Ibland buksmärtor hos barn orsakas av förstoppning, eller bara har en liten avföring en gång varannan eller tre dagar. Förstoppning hos barn kan orsakas av stress, uttorkning eller tillägg av nya livsmedel i kosten. För att uppmuntra ditt barns kropp att utvisa avföring oftare, se till att ditt barn är att utöva och /eller spelar regelbundet, och dricka mycket klar vätska, och mata henne mat som producerar lösare avföring. Sådana livsmedel omfattar aprikoser, plommon och ärter. Kontrollera också att ditt barn har minst 10 minuter varje morgon att gå på toaletten, eftersom en del barn undanhålla pall när de börjar känna sig stressad över att gå.

Mat Känslighet Remedy

Ditt barn kan ha en tuff tid att smälta vissa livsmedel och drycker, vilket konsekvent magen. En vanlig magont skyldige är laktosintolerans. Symtom på laktosintolerans är diarré, kramper, gas och väderspänning. En del läkare kommer att rekommendera att ta bort mejeriprodukter från ditt barns kost för ett par dagar och sedan återinföra den för att se om bytet påverkat ditt barns symptom. Övriga livsmedel känslighet kan vara att kryddstark mat, fet mat och mat som har gått dåligt. Håll koll på vad ditt barn har ätit helst hon klagar över ont i magen.

Stress Remedy

stress hos barn kan orsaka en "nervös mage. " Buksmärtor orsakade av stress kan få hjälp om en nära vuxen tar sig tid att diskutera potentiellt stressande situationer med barnet. Ha en diskussion med ditt barn om skolan, vänner eller några uppenbara frågor, såsom död ett husdjur, som kanske orsakar ditt barn att uppleva stress ont i magen. Också tillbringa tid gos, kyssar och kramar ditt barn att hjälpa trösta honom.

Symtom på blindtarmsinflammation

Appendicit är inflammation och infektion i appendix, en liten orgel som sitter i början av tjocktarmen. När tillägget blir infekterade, bör det tas bort för att förhindra att det brister och /eller sprida smitta på buken. Vanliga symtom på blindtarmsinflammation är:
buksmärta (särskilt i nedre högra delen av buken)
Feber
Kräkningar
buken som är utspänd och känslig för beröring
Ring ditt barns barnläkare ta reda på om hon tycker att du ska ta ditt barn till akuten. Undvika att ge ditt barn ett lavemang eller laxermedel, eftersom de kan faktiskt orsaka tillägget att brista.

Previous:nothing Next:vad som gör öron arbete?

Relaterade artiklar


 • naturliga naturläkemedel för klimakteriet
 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • hjärtsvikt hosta symtom
 • hur man använder dostinex
 • naturliga förebyggande av cancer
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • hur man kan sluta röka cravings
 • vad som väntar efter visdom tänder tagits bort
 • myter om kön bebisar
 • hur man detox efter att sluta röka och förbli sluta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com