russin gin botemedel mot artrit

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-15
Många medelålders och äldre medborgare lider av smärtsamma effekterna av artrit. För befrielse, läkare rekommenderar ofta höga doser av acetylsalicylsyra, NSAID eller paracetamol men varnar för långvarig användning av dessa smärtstillande medel. Många som har ledbesvär har sökt alternativa smärtlindring från naturliga källor. Ett naturläkemedel som har visat sig ha betydande resultat för artrit lider har hittats i en daglig dos av gin och russin

Vägen till Gin-Raisin Remedy

Många amerikaner lider av artrit smärta har följt råd från läkare råd genom att ta flera receptbelagda läkemedel under en period av många år. Även om dessa receptbelagda läkemedel som en viss lättnad från smärtsamma knä och leder armbåge under en period av år, verkar varje läkemedel för att förlora sin verkan och avkastningen smärta. Efter år av roterande genom en brett omfång av receptbelagda smärtstillande medel och gemensamma kompletterar med lite resultat, blev många patienter oroad över den kumulativa effekten av dessa läkemedel och den potentiella förgiftning av kritiska organ. Särskilt oroande är den potentiella skadan på levern som man fortsätter dagliga doser av höghållfasta och potent smärtstillande

Som en reaktion på denna oro, läkare föreskrivna stora dagliga doser av acetylsalicylsyra. Inre blödningar från som ledde dem att byta till over-the-counter höghållfasta (500 mg) paracetamol. Även om dessa bedövade smärtan var ingen effektiv för att lindra ledvärk helt.

När nya medicinska studier visat att höga doser av paracetamol ges under en längre tid kan orsaka leverskador, stannade många patienter tar denna smärtstillande och gick cold turkey.

Många som lider av smärtsam avancerad reumatoid artrit började desperat söka upp någon form av naturläkemedel som skulle ge befrielse från ökade nivåer av smärta. Detta ledde till en medicinsk studie där en kombination av gin och russin visade sig ge nästan total smärtlindring i många artrit drabbade. Efter att ha undersökt fallstudier och vittnesmål från dem som deltar i dubbelblinda studier, många slutsatsen att detta var en åtgärd värd förföljer. Efter diskussion med sin personliga läkare, flera patienter som lider av svår reumatoid artrit började en gin-och-russin regim som-efter en period av två och en halv till tre veckor-väckt befrielse från artros smärta.

Förbereda Gin-Raisin Cocktail

För det första är det viktigt att förstå att med hjälp av naturläkemedel av gin och russin att få befrielse från smärtsamma artrit kräver användning av gyllene russin. Det finns många val för russin i dagligvaruhandeln och hälsokostbutiker, men gyllene russin är en nödvändig komponent i detta recept. Det är lika viktigt att köpa hög kvalitet russin som de är färska och betydligt större, så att de kan absorbera mer gin.

Det rekommenderas att du köper gyllene russin från en affär eller hälsa leverans butik som specialiserat sig på ekologiska livsmedel. Köp högsta möjliga kvalitet.

Förbered russin genom att sprida ett enda lager av russin i en 8-tums diameter kaka pan eller motsvarande-skål. Sätt russin så att ingen överlappar andra russin (mellanslag). Häll gin över russin tills alla russin omfattas. Vänta tills alla gin har absorberats eller avdunstat och sedan placera russin i en lufttät behållare.

Gin-Raisin daglig dos

Äta nio av de gin-marinerade russin gång om dagen. Dessa kan tas på en gång eller hela dagen. Fortsätta denna regim dagligen. Effekterna av russin kan ta mellan två till tre veckor. Efter denna tid bör en betydande grad av smärtlindring.

Försiktighet

Golden russin har visat sig innehålla sulfiter. De som har en känslighet för sulfiter kan ha en negativ reaktion på dessa russin, bland annat migrän eller en mer allvarlig reaktion.

Previous:nothing Next:hur man ska behandla gardenella

Relaterade artiklar


 • tidig graviditet embryots utveckling
 • vad som orsakar en sätesbjudning presentation?
 • de bästa behandlingarna för hemorrojder
 • tecken på tidig graviditet: spottar
 • Så för att lindra symtomen period
 • Vad är alla tecken på graviditet?
 • hur att dra sig ur CYMBALTA
 • hur man kan stoppa mjäll
 • hur etiketten den mänskliga hjärnan
 • mycket socker diet effekter på de äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com