snabbaste sättet att bli gravid

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-01
Trots att det ofta händer av en slump, utforma en baby är faktiskt en ganska komplicerad process. Det krävs flera biologiska processer för att anpassa vid precis rätt tidpunkt. Även för par utan fertilitetsproblem kan det ta flera månader att bli gravid. När det händer är det en av de mest spännande tid i en familjs liv, och det är därför det är så svårt att vänta. Här är några tips för att göra processen lite snabbare

Ägglossning

För att bli gravid, måste ett ägg befruktas av en. sperma, och detta kan bara hända i ett par dagar varje månad under ägglossningen. Vanligtvis kvinnans äggstockar transporter ett ägg under varje menstruationscykel ner i äggledaren att hennes livmoder. Att bli gravid, måste du veta när detta sker så att du kan delta i samlag vid rätt tid för att underlätta befruktning. Det finns flera sätt att förutsäga ägglossningen, men följande är det enklaste (för mer, se referenser nedan).

Kalender Prediction

De flesta kvinnor ägglossning någonstans i mitten av menstruationscykeln. Så om du har en normal 28-dagars cykel, kommer detta att vara runt den 14: e dagen efter att du började din senaste mens. Håll en kalender händig, och planerar att ha sex varannan dag från den 10 till den 17: ei din cykel. Eftersom spermierna kan leva inne i livmodern i tre till fem dagar, bör detta tillåta förekomsten av spermier när ett ägg in i livmodern.

Ägglossning Kits

Om du vill veta säkert om du har ägglossning eller inte, Du kan använda en färdig ägglossning prediktor. Detta är ett test du kan köpa över disk som liknar ett graviditetstest i att du kissar på en pinne för att testa kroppens hormonnivåer. Testet låter dig veta dagen innan dina äggstockar släppa ett ägg, så du kan öka dina chanser att bli gravid genom att ha sex på den exakta dagen.

Samlagsställningar

Det finns inga bevis som visar att vissa samlagsställningar främja befruktningen , men många par känner att gravitation hjälper. Vissa tror att missionärsställningen tillåter spermier att komma närmare livmoderhalsen och underlättar befruktning bättre. Dessutom, om du fortfarande ligger ned efter kön i ca 15 minuter, kan detta hjälpa spermier kvar i slidan längre, vilket ökar chanserna att fler spermier kommer att överleva den långa simma till livmodern för att möta ägget. Men det tar bara en spermie för att uppnå gödsling och miljontals frigörs med varje utlösning, så chansen är, om din partner har en sund spermieantal, och du har en normal, frisk ägglossning cykel, ska det inte ta mer än några månader för att försöka bli gravida. Om den gör det, bör du kontakta din läkare för mer hjälp.

Previous:nothing Next:orsakerna till svår mensvärk

Relaterade artiklar


 • hur man nytta av att dricka renat vatten
 • emu olja & smärtlindring
 • hur man handskas med allergi säsong
 • behandlingar för öroninflammationer
 • Vilken roll spelar en antikropp?
 • hur man kan sluta röka cravings
 • övningar för piggare bröst
 • naturlig kost för barn med ADHD
 • Hur utvecklar högt blodtryck?
 • är hundens maskar dåligt för människor?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com