sommar säkerhet för barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-18
Föräldrar är alltid bekymrad över säkerheten för sina barn, men bör vara särskilt så under sommarmånaderna. En säker Kids studie i USA fann att 42 procent av oavsiktliga dödsfall bland barn inträffar under sommaren, och för barn i åldern 10 till 14, det antalet dödsolyckor ökar med 14 procent under sommarmånaderna. Vissa typer av skador är också vanligt under sommarmånaderna

problemområden

Olycksfall och dödsfall kan förhindras , och föräldrarna bör vara medveten om att det finns fem huvudområden oro för barn under sommaren. De inkluderar cykling olyckor, bilolyckor, fallande, drunkning och fotgängarolyckor. Föräldrarna måste också vara oroliga för sol och värme exponering, insektsbett och stick, och andra typer av bakgård skador.

Skydda dina barn

Det bästa sättet att hålla dina barn säkert är att övervaka den. Enligt Marie Lozon, chef för akut barnmedicin vid University of Michigan Health System, är arbetsledare många föräldrar inte sina barn tillräckligt nära.

"Everyday jag hör," Jag bara vände mig tillbaka för en andra ", säger Lozon.

Så, medan det kan vara obekvämt, ta inte ögonen från dem för ett ögonblick, särskilt yngre barn, särskilt medan inblandad i en potentiellt farlig verksamhet.

Särskilda försiktighetsåtgärder

Barn bör alltid bära hjälm vid ridning sina cyklar. Gör det till en icke förhandlingsbar regel --- ingen hjälm, ingen rida. Hjälmar bör godkännas av Consumer Product Safety Commission (CSPC) och kommer att ha en CSPC klistermärke som fästs. Om inte, är det dags för en ny. Var noga med att kontrollera att hjälmen sitter tätt och är korrekt inställda för att passa ditt barns huvud, och alltid säkra banden. Cykelaffärer ofta kommer att hjälpa dig för att du har en korrekt passform.

I bilen kan barnen väger mindre än 80 pounds säkras i en bilbarnstol eller bälteskudde, och alla (inklusive mamma och pappa ) bör använda säkerhetsbälten. Förutom att vara det lag, National Highway Traffic Safety Administration rapporterar att säkerhetsbältena sparat mer än 15. 000 liv i 2007. Faktum är att 63 procent av bil-olycka-relaterade dödsfall inblandade personer som inte använde sina säkerhetsbälten, inklusive 34 procent av barnen under fem års ålder.

American Academy of Pediatrics (AAP) rekommenderar att barn bära långärmad, löst sittande kläder gjorda av ett lätt och slitstarkt material vid att vara utomhus.

"Det första och bästa försvarslinjen mot solen täcker upp. Använd en hatt med en tre tums brädden eller ett lagförslag framåtvänt, solglasögon (leta efter solglasögon som filtrera 99 till 100 procent av ultravioletta strålar), och bomull kläder med en stram väva, säger AAP: s rapport.

För att undvika värme-skador, se till att dina barn hydrerad. De flesta barn kommer inte att dricka tillräckligt med vatten (utan att fråga från föräldrar), eftersom de i allmänhet inte känner sig törstig tillräckligt, särskilt när du simmar eller då de redan har börjat känna uttorkad.

"Under verksamheten, bör regelbundna dricka verkställas," rekommenderar AAP. "Till exempel, varje 20 minuter, 5 dl kallt vatten eller smaksatt sportdryck för ett barn som väger 90 pounds, och 9 gram för en tonåring vikt av minst 130 pounds, även om barnet inte känner sig törstig. "

När du är redo att slå till poolen eller stranden, se till att sätta solskydd på dina barn för att förhindra solbränna. Du kanske också vill använda en solhatt för att erbjuda extra skydd för ansikte och hårbotten.

Barn under fyra års ålder betraktas inte utvecklingsmässigt redo att ta individuella simlektioner, och även "mamma och mig" klasser kommer inte att hjälpa att förhindra drunkningsolyckor innan dess. Lämna aldrig barn utan tillsyn i en pool, och barnen under fyra bör alltid vara inom en armlängds räckhåll för en vuxen.

Att hålla barnen säkra från bugg och insektsstick kan vara knepigt. Börja genom att undvika parfym eller parfymerade tvålar och rengöringsmedel, som kan attrahera insekter. Håll dig borta från stillastående vatten (en gemensam grogrund för myggor). Den AAP och Centers for Disease Control rekommenderar att barn över två månader gamla bör använder insektsmedel som innehåller 30 procent koncentration av DEET. Barn under två månader ska inte använda produkter som innehåller DEET. Använda Citronella ljus och limma fast tyg ark sköljmedel i fickorna också kan bidra till att hålla insekter borta.

Previous:nothing Next:naturliga förebyggande av cancer

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa mjäll
 • Suboxone faq
 • vad är kamomill?
 • vad som väntar efter visdom tänder tagits bort
 • Hur sluta röka en gång för alla!
 • Så för att lindra symtomen period
 • vad är blodtryck som mäts med?
 • mycket socker diet effekter på de äldre
 • den bästa fettförbränningen träning på ett löpband
 • effekter av testosteron
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com