vad är triamcinolon grädde?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-13
Triamcinolone Cream är en kräm används för att lindra klåda och klåda från olika hudsjukdomar, såsom bug bites och utslag. Det är faktiskt en kortikosteroid, så det kommer att bidra till att minska inflammation runt det påverkade området. Den kan också användas muntligen att lindra smärta i samband med tandvärk och tandvård

Så fungerar det

Triamcinolone faktiskt hindrar nervimpulserna från att nå de nerver som är sensoriska i naturen, orsakar det utrymme att domna bort. Det fungerar som bedövningsmedel till det drabbade området.

Dos

Krämen kommer i en tub som en form av pasta till 0,1 procent. Du sprider omkring 1 /4 tum av grädden på det drabbade området, som du har tvättas och rengöras. Sprid det vidare, tills du inte längre kan se någon kräm synliga. Den kan användas två till tre gånger per dag.

Biverkningar

Biverkningar med Triamcinolone är inte vanliga, men om du uppleva mer av ett utslag, eller det område blir mer irriterad efter att ha använt krämen, låt din läkare vet. Även om området känns som det har blivit mer känsliga för beröring, låta honom veta.

Överväganden

Om du ansöker krämen i ansiktet, se till att hålla det långt borta från dina ögon. Om din hud är rå och öppen, oavsett ditt tillstånd kan vara, kan läkaren vill inte att du använder den här krämen. Om du upptäcker att du är allergisk mot krämen, avsluta användningen. Den bör inte heller användas för barn som är mindre än ett år gamla, barn som är yngre än sex år bör vara uppmärksam på om du använder. Du bör ha ett nära samarbete med din läkare om vad hudens tillstånd du har för om du har något som är virus eller bakterier eller ens förknippas med svamp, troligen denna kräm bör inte användas. Denna typ av infektion skulle behöva behandlas med lämpliga läkemedel /krämer. Om du är gravid, se till att berätta för din läkare detta.

Slutsats

Använd denna medicin endast för den tid din läkare har ordinerat den för. Du vill också se till att hålla upp det och utom räckhåll för dina barn. Om du av någon anledning verkar det som om krämen inte hjälper dig, tala med din läkare så att han kan hitta något annat som kan fungera bättre för dina speciella förutsättningar, han kan behöva göra ytterligare tester för att se till att det inte en infektion av något slag.

Previous:nothing Next:vad som väntar vid 28 veckor gravid

Relaterade artiklar


 • Homemade Rättsmedel för pormaskar
 • hur etiketten den mänskliga hjärnan
 • förståelse resultat blodplasma
 • felsökning av en blodtrycksmätare
 • långsiktiga biverkningar av Nexium
 • den bästa fettförbränningen träning på ett löpband
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • lindriga utvecklingsstörning symtom
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • barnen utöva rutiner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com