Vilka läkemedel som är bäst för kronisk diarré?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-22
Definitionen av kronisk diarré är en sjukdom där lös avföring förekomma mer än tre gånger om dagen och varar mer än tre dagar. Om du har svår smärta i buken eller ändtarmen, en feber på 102 grader eller högre, blodig eller svart, tjärliknande avföring, eller visar tecken på uttorkning, kontakta en läkare. Det finns tre huvudtyper av mediciner som används för att behandla diarré och kronisk diarré, vilket tas upp nedan

Bismuth Subsalicylates

Pepto- Bismol och andra vismut preparat kan fungera som en första försvarslinje. De kan ändra avföring från flytande till halvfast tillstånd. Dessa mediciner och ändra frekvensen av avföring och färg. Bismuth subsalicylates kräva samma försiktighet som medicin innehållande acetylsalicylsyra.

Absorbtionsmedel

lerliknande mediciner som Diatrol, Kaopectate och Imodium faktiskt binda vatten i tarmen och kolon i syfte att göra avföringen mindre vattnig. I processen, vissa forskare tror att dessa preparat kan också binda en del av den kemiska biprodukter från bakterier som orsakar tunntarmen utsöndra överflödig vätska. De två viktigaste ingredienserna som finns i dessa mediciner är attapulgite (finns i Donnagel, Rheaban, Kaopectate Advanced Formula, Parepectolin och Diasorb) och polykarbofil (som finns i Equalactin, Konsyl Fiber, Mitrolan och polykarbonater). De finns utan recept eller recept styrka.

Anti-motilitet mediciner

Anti-motilitet mediciner slappna av tunntarmen och tjocktarmen som orsakar innehållet i tarmen att flyta långsammare. Detta ger mer tid till vatten kan absorberas från tarminnehållet, minska vatteninnehållet i avföringen. Det finns två läkemedel av denna typ: loperamides (Imodium innehåller denna ingrediens) är tillgängliga utan recept, och diphenoxylates (Lomotil) kräver ett recept. Båda är relaterade till opiater, men har inte smärtstillande effekter. De kan dock vara beroendeframkallande om de används för ofta.

Previous:nothing Next:tonåren cervixcancerprevention

Relaterade artiklar


 • snabbaste sättet att bli gravid
 • myter om gul karamellfärg
 • naturlig kost för barn med ADHD
 • roll av psykiatrisk vård
 • hur man ger en graviditet massage
 • orsakerna till lateral knäsmärta
 • hur du tar en andningsfrekvens
 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • information om sjukförsäkring för hög risk människor
 • förståelse resultat blodplasma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com