farorna med bantning för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-17
Vuxna och barn har olika kaloriinnehåll och näringsbehov, och därför, när barn blir överviktiga, föräldrar tycker att de bör sätta sina barn på diet. Övervikt ökar barns risk att utveckla sjukdomar såsom hjärtsjukdomar, diabetes och fet lever. Det är dock en strikt diet inte nödvändigt för de flesta barn, även de som är överviktiga. De många faror med bantning för barn påverkar deras tillväxt och en naturlig utveckling, orsaker näringslära brister och leder till hälsoproblem. I stället bör föräldrarna välja en näringsrik kost, komplett med frukt, grönsaker och fullkornsprodukter

Growth

. "Wise Traditioner i livsmedel, jordbruk och Healing Arts, som offentliggjordes av Weston A. Price Foundation, säger att barn på låg fetthalt och låg kolesterolhalt kost inte växer i normal priser. Farorna med bantning för barn ingår inte få tillräckligt med fett under sin prime utvecklande år. Barn behöver fett finns i animaliska proteiner och mjölk för att bygga muskler och ben, eftersom dessa fetter innehåller vitaminerna A och D.

försvagat immunförsvar

En annan fara för att banta för barn är ett försvagat immunförsvar. Barn som är undernärda blir mer mottagliga för infektionssjukdomar. Istället för att avlägsna fett från barnens kost, "Wise traditioner i livsmedel", säger att inkludera hälsosamma fetter som kokosolja och palmkärnolja. Föräldrar kan ersätta rött kött eller stekt mat ett par gånger i veckan för magert protein som kyckling eller fisk som innehåller omega-3 fettsyror.

Heart Disease

De flesta vet att högt kolesterol är en ledande orsak till hjärtsjukdomar hos många människor, men barn som inte får tillräckligt med fett faktiskt har en ökad risk för hjärtsjukdomar. "Wise Traditioner i livsmedel" citerar ett American Heart Association studie som säger att fettsnål kost som faktiskt har barn i fara att drabbas av hjärtproblem eftersom kroppen inte kan producera tillräckligt goda kolesterolet.

Självkänsla och ätstörningar

Bantning barn riskerar att drabbas av låg självkänsla och utveckla ätstörningar som anorexi och bulimi. Artikeln "Akademin för Ätstörningar utfärdar riktlinjer för barnfetma Program säger att Akademin för ätstörningar (AED) behandlar de problem som härrör från unga bantare, såsom låg självkänsla, kropp missnöje och beteenden i samband med ätstörningar. I stället rekommenderar de att fokusera på en hälsosam livsstil, inte banta.

Cognition

farorna med bantning för barn ingår att minska deras kognition, påverkar barns förmåga att prestera bra i skolan. "Låg Carb diet Kan påverka Cognition" av Dr Rick Nauert citerar en studie utförd av Tufts University som funnit att low-carb eller ingen Carb diet minska minnen. Barn om kost utför inte bra på minne-relaterade uppgifter. Hjärnan behöver glukos för att fungera korrekt.

Previous:nothing Next:undervisa i yoga till ADHD barn

Relaterade artiklar


 • vegetarisk kost & tonåringar
 • Hur sluta röka utan att gå upp i vikt
 • biverkningar av epidurals
 • Hur sluta röka cold turkey
 • naturliga botemedel för trött
 • naturliga naturläkemedel för klimakteriet
 • skäl att säga nej till rökning
 • magkramper och klimakteriet
 • diet meny för graviditet
 • om säkerheten i sex under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com