fitness tips för män

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-03
Fysisk kondition är en prioritet för ett antal män. Att bli fit fysiskt och resterande vältränad är ingen lätt syssla. Det handlar om tålamod, beslutsamhet och uthållighet. Vissa män fokuserar på att bygga muskelmassa genom att inrätta en detaljerad träning regim. Ett antal män koncentrera sig på att förlora vikt genom att bränna kalorier med möjlighet till olika hjärt-övningar. Oavsett din workout rutin är det viktigt att leda en hälsosam livsstil genom att äta hälsosamt, och avstå från ohälsosamma vanor som missbrukar alkohol och nikotin.

bygga muskler

Bygga muskler är inte nödvändigtvis obligatoriska för en sund livsstil, men en stor del av män som mål att bygga muskelmassa. . Vissa män bygga muskler för sport, medan andra helt enkelt föredrar skrymmande utseende. Efter en muskel träning, adekvat vila ibland 7 eller 8 timmar, gör det möjligt för muskeln att reparera, därför lägger styrka, samt storlek.

Det finns tyngdlyftning övningar för varje muskelgrupp. Till exempel kan du bygga din biceps genom att utföra arm lockar med hantlar eller skivstänger. Triceps pressen och den franska pressen är allmänna övningar för att bygga din triceps. Du bygger ditt bröst muskler med övningar såsom platt bänkpress. Sned bänkpress övningar isolera den övre delen av bröstet, medan nedgången bänkpress övningar isolera den nedre delen av bröstet. Knäböj och marklyft är vanliga övningar för att bygga muskelmassa under benen.

alltid sätta upp mål när man planerar ett muskelbyggande rutin.

Gå ner i vikt och bränna fett

Gå ner i vikt är en prioritet för ett antal män. För att släppa pounds, är det viktigt att bränna fett. Det finns ett brett spektrum av fettförbränningen övningar, främst hjärt-övningar. Hemligheten att bränna fett är att höja din ämnesomsättning. Ett sätt du kan göra detta är genom att minska tiden mellan träning repetitioner. Öka din lyfthastighet. Om du lyfter vikter, utföra hjärt-övningar i mellan uppsättningar av upprepningar.

gemensamma kardiovaskulära övningar löpning, jogging, hastighet promenader eller cykling. En annan konditionsträning är simning. Simning är en full-motstånd, hela kroppen motion. Simning innebär frontstrokes och backstrokes, och många klubbar fitness har vatten aerobics klasser.

Spelar fritidsverksamhet såsom basket, baseball och fotboll är ett bra sätt att bränna fett och kalorier.

Allmänna tips

En vältränad person inte i första hand fokusera på att utöva och muskeluppbyggnad. Hela livsstilen kretsar kring hälsosamma beslut. Bortsett från att utöva regelbundet, måste du följa en hälsosam diet. Din kost ska innehålla magert protein samt frukt, grönsaker, fibrer och fullkornsprodukter. Undvika att falla in i vanan att ohälsosamma matvanor såsom snabbmatsrestauranger och en överbelastning i skräpmat.

fysisk lämplighet individer undvika andra ohälsosamma vanor, såsom kraftigt dricka alkohol och röka cigaretter.

Previous:nothing Next:träningsplaner för att få muskelmassa

Relaterade artiklar


 • hur man underhåller motion under graviditeten
 • biverkningar av avsvällande medel
 • forma bröst övningar
 • Hur sluta röka en gång för alla!
 • fitness tips för män
 • förståelse resultat blodplasma
 • vad som väntar vid 28 veckor gravid
 • typer av äggledaroperation
 • hur man kan sluta röka
 • träningsplaner för att få muskelmassa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com