hem rättsmedel för barn med hög feber

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-13
Feber hos spädbarn och barn är ganska vanligt (trots allt, det är kroppens sätt att hantera en virus-eller bakterieinfektion) men kan ändå förbryllande. Naturliga huskurer anses vara det säkraste och mest effektiva metoden för att behandla feber. Även om en läkare bör konsulteras om febern fortsätter i mer än 3 dagar, stiger över 101 grader F eller om ditt barn är yngre än 6 veckor, finns det några ganska enkla metoder som kan prövas i bekvämligheten av ditt eget hem.

Diet

Vätskor är viktiga vid behandling av feber, så se till att ge ditt barn vätska flera gånger under dagen. Prova en mängd olika alternativ såsom flat läsk eller utspädd äppeljuice. Om drycker är inte lockande, försök popsicles som ett alternativ till drycker. Hälsosamma livsmedel som är lättsmälta, som ges i små portioner, är också gynnsamma. Detta kan inkludera, men är inte begränsat till, ris, korn, bananer, spannmål, miniatyr marshmallows, kex, rostat bröd eller vanligt bröd, beroende på ålder och äta förmågor av ditt barn.

Bad

En ljummen eller rumstemperatur, bad (gräns för en dag) rekommenderas. Ett annat alternativ är bada barnet i utspädda rölleka te (dricker te är också bra, men är alltför bitter för de flesta barn).

Wraps och Rags

Här är några olika örter och naturliga alternativ som är mindre traditionella.

Fyll en tillbringare med kallt vatten (inte iskallt) och tillsätt några droppar Eau de Cologne. Blöt en tvättlapp och vrid ur den. Placera den på ditt barns panna i 2 minuter och upprepa. Du kan göra detta tre till fyra gånger om dagen i minst 20 till 25 minuter varje gång.

Ett annat alternativ är blötläggning ditt barns strumpor och tvättlappar i en blandning av 1 tbsp. apple äppelcidervinäger och 1 kopp av vatten. Sätt strumpor på barnets fötter och trasor runt hennes handleder. Detta kan minska febern genom en examen inom några minuter och kan upprepas en kort tid senare för att minska febern ännu mer.

Homeopati

Kolla med en homeopatisk läkare för tänkbara sätt att ditt barn (de skiljer sig åt baserat på orsaker och ålder och barnets vikt) eftersom dessa tenderar att vara mycket effektiv och säker sätt att behandla sjukdomar. Belladona, pulsatilla och fläder te är några vanliga rekommenderade lösningar.

Previous:nothing Next:Hur du tar värktabletter under graviditeten

Relaterade artiklar


 • naturlig kost för barn med ADHD
 • vad är en ob gyn?
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • information om sjukförsäkring för hög risk människor
 • hur man handskas med allergi säsong
 • sinus smärta rättsmedel
 • om urinsyra hos barn
 • skäl för att inte få perioder
 • slutskede av graviditeten
 • hur man kan sluta röka minderåriga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com