hur man omfamna klimakteriet naturligt

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-22
Klimakteriet är känd av många namn som "förändring av livet", och är ofta förknippat med värmevallningar och lynnig beteende. Otaliga skämt och skräckhistorier konsekvent cirkulera orsakar extra oro hos kvinnor in i denna fas. Även om det ligger någon sanning i det besvär upplevt under klimakteriet, är det viktigt att inte förlora dig själv till hysteri. Embracing klimakteriet naturligt kan lindra stress och förbereda dig för en ny början
1
Gå samman med väl. . justerat post-menopausala kvinnor. Omge sig med positiva influenser kan hålla dig motiverad och fokuserad på omfamna din framtid. Kontakt med dessa starka kvinnor i ditt personliga liv och på Internet för att bilda en bred bas av systerligt stöd. Ställ frågor till verkliga människor att hjälpa dig att förbereda för den känslomässiga och fysiska förändringar som klimakteriet medför.
2.
Gör ett åtagande att vara positiv om klimakteriet. Det är stor skillnad mellan att ge en halvhjärtad insats och ge en fullfjädrad ansträngning. Det kan vara nödvändigt att distansera sig från negativa influenser, eller ens konfrontera andra om deras skadliga retorik om klimakteriet. Var försiktig när du gör korrigeringar för att undvika att stämplas som lynnig eller överkänslig. Att lära sig att skratta åt harmlösa skämt eller kommentarer i stället för slå tillbaka, kan göra det lättare att acceptera din situation.
3.
Läs medicinsk litteratur om klimakteriet för att undvika att hålla fast vid myter och skräckhistorier. Att känna rätt funktioner, terminologi och statistik kan hjälpa dig att blockera ut felaktiga eller skadlig information. Fråga din läkare för broschyrer och rekommendationer bok som hjälper dig att bättre förstå klimakteriet. Göra utflykter till biblioteket eller bokhandeln för att välja böcker som behandlar dina frågor. Besök på webbsajter som Medline Plus och Mayo Clinic, kan ge dig tillgång till ansedda klimakteriet information.
4.
Skäm bort dig i avstressande hobby att upprätthålla känslomässiga välbefinnande. Fokusera din uppmärksamhet inåt för att hjälpa dig utnyttja kreativiteten och intressen som du inte ens visste att du hade. Använd tiden till att utforska din äventyrlig karaktär som fick stå tillbaka till barnuppfostran. Exempel på konstruktiva hobbies inkluderar dans, keramik beslutsfattande och scrapbooking. Överväga att ta akademisk klasser eller öppna ditt eget företag att inse drömmar som kan ha placerats på sparlåga.
5.
Delta i regelbunden fysisk aktivitet. Vårda kropp-själ-anslutning kan göra det lättare att ta till sig klimakteriet naturligt. Motion minskar stress, hjälper avvärja sjukdomar och stärker musklerna. Målet att få 30 minuters måttlig motion varje dag för att optimera dess positiva känslomässiga och fysiska effekter. Be din läkare hjälpa dig att skapa en övning rutin som tar din hälsa och livsstil i beaktande.
6.
Följ en diet som inkluderar ett brett utbud av hälsosamma livsmedel. Öka din kalcium och kostfiber och samtidigt minska din natrium och fettintag. Undvik att äta kryddstark och varm mat, eftersom dessa är gemensamma varm blixt utlösare. Drick minst åtta glas vatten varje dag för att lindra värmevallningar och stanna hydratiserade.

Tips och varningar


 • fira din entré i klimakteriet med en part kan göra evenemanget mer spännande. Det kan också motivera vänner som är rädda för att omfamna klimakteriet. Utför Kegel övningar för att gynna din urin funktion genom att stärka bäckenbotten.
 • Håll din läkare informerad om din känslomässiga och fysiska tillstånd. Det kan vara nödvändigt att överväga att använda mediciner i vissa fall. Undvik skylla dina humörsvängningar på klimakteriet. Detta gör andra mer benägna att engagera sig i samma beteende.


 • Previous:nothing Next:naturläkemedel för en urinvägsinfektion under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • biverkningar av kvinnliga könshormonet ersättning
 • naturliga förebyggande av cancer
 • hjärtsvikt hosta symtom
 • hur man kan öka spermieproduktionen och chansen att bli gravid
 • hur man hanterar muskelvärk från statiner
 • hur man kan minska symtom på morgonen sjukdom
 • om urinsyra hos barn
 • Hur du tar värktabletter under graviditeten
 • diet meny för graviditet
 • hur man ska behandla norovirus sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com