lämpligt organ mekanik: lyftteknik

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-01
Kroppens mekanik beskrivs som tillämpningen av kinesiologi att använda rätt rörelser inom daglig verksamhet, att förebygga och korrigering av problem med hållning och till att förbättra samordning och uthållighet. I lekmannaspråk finns ett rätt sätt att stå, sitta, sova och lyft som är bäst för dig och din kropp. Att inte tillämpa dessa grundläggande tekniker kan leda till rygg-och ledvärk

ständiga

Låt oss börja med grunderna hållning. Det korrekta sättet att stå är med fötterna sida vid sida. Din vikt ska vara på bollar av dina fötter, så hälarna bara lätt vidrör golvet. Tryck bröstet ut något. Håll huvudet upprätt och titta rakt fram. Lean aldrig så lite framåt från höfterna. Det kan kännas konstigt när du anställer denna hållning, men det är det bästa stående position för din kropp.

Sittande

Hur lätt är det att sloka ner i en bekväm stol? Även om detta inte kan vara en bra ställning att sitta i för långa perioder, är det arbetsplats sittplatser det är den största boven i dramat. Här är det korrekta sättet att sitta: Huvudet och halsen skall vara upprätt, armarna måste parallellt med golvet. Alltid hålla handlederna raka, särskilt vid användning av datorer. Använd handledsstöd om det behövs. Den nedre delen av ryggen bör stödjas. Om det inte finns något stöd använda en lumbala kudde. Håll fötterna på golvet eller på ett fotstöd. Det är det korrekta sättet att sitta.

Sleeping

Om de flesta av oss kunde se en inspelning av vår sovande beteende, vi skulle krypa. Och även om det är svårt att korrigera sova hållning frågor finns det sätt att se din rygg och ryggrad inte lider alltför mycket på den plats du spenderar nästan 1 /3 av din tid. Först och främst investera i en bra fast madrass och hålla sig borta från överdimensionerade kuddar. Dessa rum för mycket stress på ryggraden. De bästa sömn positioner sidan och ryggen. Att placera en kudde mellan knäna lättar tillbaka stress.

Lyft

Den största ryggsmärtor frågor på grund av lyft felaktigt. Tusentals skador uppstår varje dag för att människor utan ordentlig lyft kunskap. Först, placera lasten omedelbart framför dig. Sätt ett knä på marken och använda det andra benet som stöd. Ta belastningen mot bröstet. Dra dig tillbaka och skinkor, lyft sedan upp från benen till en strandning position. Aldrig twist, luta dig framåt eller försöka lyfta från framåtböjd rygg.

Det handlar om ryggraden. Korrekt kropp mekanik kan spara tid och pengar när det gäller förebyggande av skador. Prova dessa enkla tekniker. Var specifik om det. Övertid, kommer de att bli en del av dina dagliga rutiner.

Previous:nothing Next:Vad är orsakerna till anfall hos spädbarn?

Relaterade artiklar


 • hur våra lungor fungerar
 • skäl att säga nej till rökning
 • Hur utvecklar högt blodtryck?
 • Hur sluta röka
 • förståelse resultat blodplasma
 • hur man ska behandla gardenella
 • vad är triamcinolon grädde?
 • hur man använder ovulex
 • carb räkna för barn med diabetes
 • hur man lever med en rökare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com