övningar att göra under graviditeten

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-05
Medan många kvinnor känner sig mindre än dig för en bra träning när man är gravid, regelbunden motion är en integrerad del av en hälsosam graviditet och kan förbereda en kvinnas kropp för en enklare leverans. Utövande kan minska trötthet vanligt under graviditeten och risken för packning på onödiga graviditet pounds. Inte alla övningar rekommenderas för gravida kvinnor, så följ riktlinjer om vad övningar att göra under graviditeten för att hålla mamma och växande barnet en säker och hälsosam

allmänna råd

Rådgör med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram under graviditeten som din omständigheter kan begränsa mängden fysisk aktivitet bör du deltar i. De flesta kvinnor får grönt ljus att utöva. Säkerhet riktlinjerna omfattar början varje träningspass med en gradvis uppvärmning, hålla pulsen under 140 slag per minut, slutade varje träningspass med en svalna, undvika att bli överhettad, stanna hydratiserade, undvika att ligga på rygg efter den fjärde månaden och eliminera hög effekt eller hög risk övningar och sporter. Gravida kvinnor rekommenderas att bedriva säker fysisk aktivitet under minst 30 minuter fem gånger i veckan.

Vandring

Förmodligen det enklaste och mest lättillgängliga övning för en gravid kvinna, promenader ger en stor, skonsamma hjärt träningspass. Promenerar i måttlig fart med lämpliga warmups och cool nedgångar kommer att ge en gravid kvinna en bra kardiovaskulär träning och hjälper till att lindra vissa av värk och smärta av graviditeten. Gravida kvinnor bör bära stödjande promenadskor och löst sittande kläder lämpliga för utomhustemperatur.

Simning

Simning är en perfekt övning att göra under graviditeten. Anses vara den bästa och säkraste av graviditeten övningar av många läkare, ger simning en viktlös, nästan ingen genomslagskraft miljö för kvinnor att utföra både hjärt och styrka byggnad motion. Simning är en av de få övningar som kvinnor kan delta i genom alla nio månaderna av graviditeten utan obehag.

Skonsamma Aerobics

Aerobics älskare behöver inte helt avstå från sin kondition rutinerna vid graviditet, men de nödvändigheten att eliminera stor genomslagskraft aerobics rutiner. Aerobics utan hopp är bra övningar att göra under graviditeten eftersom de ger utmärkta kondition rutiner men kan koreograferade att begränsa överdriven ansträngning eller riskabla manövrar. En annan fördel med aerobics är att de flesta kvinnor deltar i denna verksamhet i en grupp med schemalagda klasser, göra deltagandet mer sannolikt än kvinnor som utövar på egen hand.

Previous:nothing Next:vad lindrar kliande hud orsakad av graviditet

Relaterade artiklar


 • vad är blodtryck som mäts med?
 • naturliga naturläkemedel för klimakteriet
 • Så för att lindra torr hud
 • problem som uppstår från dålig hållning
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • Hur sluta röka cold turkey
 • hur man handskas med sörjande en förlust
 • Vilka är effekterna av silverax
 • hur man använder dostinex
 • hur man ska behandla gardenella
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com