snarkar rättsmedel

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-16
Ingenting kan rensa ut ett rum snabbare än ett par illaluktande fötter. Fötter luktar därför våra fötter svett och eftersom vi ha skor. Kombinationen resulterar ofta i en stank som är hemsk. Foten har 3. 000 svettkörtlar per kvadrattum eller mer svettkörtlar än på någon annan del av kroppen. Detta i kombination med en inre temperatur sko som kan nå så högt 107F lika stank

bakpulver och . . . <.

Om du är en olycklig själ som plågas av snarkar, försöka damma dina fötter med bakpulver eller babypuder innan du sätter på dig skorna. Naturligtvis se till att du inte är allergisk mot dessa produkter. Funktionshindrade-world. com rekommenderar också blötläggning fötterna i ett kar fyllt med stark, svart te varje dag i 30 minuter för en hel vecka. Det finns garvsyra i te och detta kommer att stänga porerna i fötterna, som kommer att hålla dina fötter torra längre perioder. Den dödar också bakterier.

Vinäger, EPSOMSALT

Tänk blötläggning fötterna i vinäger (en del) och vatten (två delar) eller rengöra dina fötter med Epsom salter. Lös två matskedar av salter i varmt vatten och blöta fötterna och sedan skrubba. Salterna rengör dina fötter.

Keratoylsis

Dr Rodney Basler, en hudläkare och biträdande professor i inre medicin vid University of Nebraska Medical Center i Omaha rekommenderar alla som har ohyggligt illaluktande fötter för att titta på sulorna av fötterna. Om du ser små gropar på sula som har blivit vita, förklarar Dr Basler att du antagligen har ett tillstånd som kallas kämpar keratoylsis. Använd en akne medicin med 10 procent bensoylperoxid på undersidan av dina fötter.

Använd en antiperspirant

Använd under-armen antiperspirant på fötterna och fotsulor, rekommenderar Stephen Weinberg, D. PM, en fotvårdsspecialist som specialiserat sig på idrottsmedicin vid Columbus Hospital i Chicago. Välj en roll-on antiperspirant som innehåller hexahydrat aluminiumklorid. Använd den två gånger om dagen. Spray är inte alls lika effektiv som roll-ons är, enligt Dr Weinberg. Du faktiskt kan köpa fot deodoranter, men de kommer att vara dyrare än att använda en under-armen deodorant, som bör fungera också.

Rutiner

Om ditt problem är extrem, det är en form av elektrolys, som kallas iontophoresis som kan användas för att minimera extrem fot svettning och den därmed lukt. Det finns också ett kirurgiskt ingrepp för att behandla hyperhidros, som är extrem svettning i fötterna. De nerver som styr svettning kan kapas, som skulle eliminera detta problem, enligt Library. thinkquest. org. Men om du genomgå denna procedur, kanske du märker att du svettas mer så (anses kompensatoriska svettningar) i andra delar av kroppen, t. ex. under armarna.

Previous:nothing Next:vad man ska ta för graviditetsillamående

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka cold turkey
 • biverkningar av progesteron kräm
 • om säkerheten i sex under graviditeten
 • sjukdomar som orsakar ett kliande hårbotten
 • Hur sluta röka
 • magövningar för kvinnor
 • Hur ofta ska du sola inomhus?
 • hur man kan förhindra missbruk ungdomar drog
 • hur man kan bli av med celluliter
 • lindriga utvecklingsstörning symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com