undervisa i yoga till ADHD barn

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-17
Det beräknas att 4. 400 tusen barn i åldrarna 4 och 17 år OLF har fått diagnosen Attention Deficit and Hyperactivity Disorder (ADHD) från och med 2003, enligt Centers for Disease Control. Hälften av dessa barn har inlärningssvårigheter, liksom. Många tar receptbelagda läkemedel för att få deras beteende under kontroll, men FDA har konstaterat att vissa av dessa mediciner frakta farligt risker av mani och självmordsbenägenhet. Yoga är alltmer en kostnadsfri eller alternativ behandling till andra behandlingar.

Yoga's mind /body samband

Barn med ADHD ofta saknar balans mellan vad sinnet tänker och hur de Kroppen känns eller reagerar. Forskare i Australien och Tyskland har funnit att yoga kan hjälpa barn med ADHD öka deras förmåga att fokusera och känner sig mer tillfreds, vilket leder till en mer balanserad kropp /anslutning.

Ny forskning

Pauline Jensen, medförfattare till en 2004 studie publicerad i "Journal of uppmärksamhetsstörningar säger att yoga" ökar koncentrationen, främjar mental och fysisk disciplin, och inducerar förtroende. "Jensens studien ingick 8 till 13-åriga pojkar som praktiserat yoga en gång i veckan i fem månader. Föräldrarna till dessa pojkar rapporterade att deras söner var mindre hyperaktiva. Emellertid inte denna studie inte dra slutsatsen att läkemedel inte längre behövs.

Forward krökar

En annan tysk studie 2006 fann att barn som genomgår medicinsk behandling av ADHD i hög grad kan få en yoga, särskilt en som inkluderar framåt böjs. "Framåt böjar öka utandning genom att förlänga och fördjupa den andan, säger studiens medförfattare , Nicole Goldstein, M. D. "Detta är nyckeln för att utveckla koncentration. "

Lära barn att andas

Den största nyttan av yoga för barn med ADHD är att lära sig handskas med stressiga situationer genom att ta djupa andetag. Yoga integrerar djupandning övningar med fysisk kontroll som förbättrar avkoppling och självbehärskning. Yoga påverkar en persons medvetenhet om sina tankar och handlingar. Som ett resultat hjälper yoga att förbättra självkänsla som leder till minskad depression och ångest och ett förbättrat sund relation till sig själva, andra och världen.

Samråd

Rådgör med en certifierad yoga instruktör och ditt barns läkare för att utveckla de mest effektiva yoga för ditt barn att följa.

Previous:nothing Next:vad man ska göra hemma för klimakteriet värmevallningar

Relaterade artiklar


 • sinus smärta rättsmedel
 • hur man kan sluta röka
 • menstruella kramp lättnad
 • gratis kid motion planer
 • Vad är orsakerna till anfall hos spädbarn?
 • springmask botemedel
 • Vilken är den bästa tiden att försöka bli gravid?
 • Hur sluta röka med patch
 • äldreboende säkerhetsåtgärder
 • barnen utöva rutiner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com