växtbaserade behandlingar för degenerativ disksjukdom

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-12
Degenerativ disksjukdom (DDD) är ett medicinskt tillstånd där intervertebral skiva i ryggraden börjar urholkas och bära ner. Detta artrit skick påverkar alla som de gamla, men vissa är mer mottagliga för de villkor som andra. Samtidigt som det var allmänt trott att operation var enda sättet att lindra smärta, är många DDD drabbade upptäcka växtbaserade behandlingar för att lindra inflammation och irritation

Vad är degenerativ disksjukdom?

degenerativ disksjukdom är ett vanligt tillstånd i vilket intervertebral skiva i ryggraden börjar urholkas och bli stel. Diskarna är stötdämpare i ryggraden, så när de blir hårda och stela, kommer de drabbade börjar lägga märke till stelhet i det drabbade området. Ofta kommer den stela skivan hittar ett försvagat parti av skyddskåpan och börjar bukta ut i ryggraden, skapa ett stigande tryck på omgivande nerver. Detta är den vanligaste orsaken till smärta och kan resultera i ett tillstånd som kallas ischias, där ischiasnerven är irriterad och inflammerad.

Kinesiska örter för att behandla degenerativ disksjukdom

När intervertebral skiva är irriterad och det omgivande nerver är inflammerad, vad kan göras för att vända eller bromsa utvecklingen av sjukdomen? Kinesisk medicin har en mängd olika örter som kan användas för att behandla inte bara smärtan men tillståndet i sig.

Radikala Achyranthis Bidentatae har använts i forntida kinesisk medicin som ett sätt att lindra artros. Örten är roten till Achyranthes bidentata Bl. Och en del av familjen Amaranthaceae. Egenskaperna hos örten lindra obehag i lederna och stärka ben och muskler i kroppen. Genom att inkludera denna ört inom en diet, kan kroppen börja att stärka sig själv inifrån.

Ramulus Mori är en annan ört som används i kinesisk medicin som lindrar lederna. Det tillverkas av en filial till Morus alba L. , och är en del av familjen Moraceae. Denna ört kan också lindra muskel spammar, i synnerhet inom den övre regionerna av kroppen.

De flesta av dessa örter finns inom en blandning för att se till att alla aspekter av villkoret uppfylls. Används i Kina i tusentals år, kan DDD drabbade vara säker på att det inte finns några biverkningar, till skillnad från många over-the-counter och receptbelagda läkemedel.

Ytterligare Örter att behandla degenerativ disksjukdom

Kanske kinesiska örter inte lättillgängliga. Så vad är en DDD lidande att göra? Det finns gott om växtbaserade behandlingar finns tillgänglig på lokal hälsokostbutiker, och ägare bör kunna hänvisa dig till rätt kombinationer. Oregano, rosmarin, grönt te och gurkmeja är alla bra örter för att lindra inflammation i lederna. I århundraden har Devil's Claw använts för att behandla artrit. Devil's Claw är en annan stor anti-inflammatorisk. Att lindra smärta i samband med sjukdomen, kan White Willow Bark användas. White Willow Bark är ett utmärkt och mindre irriterande alternativ till acetylsalicylsyra och har använts i Europa i århundraden. Glukosamin är en annan stor ört för ledskada. Glukosamin hjälper återuppbygga och stärka brosket finns inom ledvätska vätskor och leder.

Oavsett behandlingsalternativ du valde, konsultera en läkare innan du påbörjar dem. Medan örter inte ha biverkningar, de kan interagera med vissa läkemedel och kan vara potentiellt skadligt för kroppen. Det är bäst att se till att eventuella örter är säkert för dig att ta med din nuvarande medicinering.

Previous:nothing Next:stadier av alzhiemer sjukdom

Relaterade artiklar


 • smärtlindring alternativ under förlossning
 • vegetarisk kost & tonåringar
 • pediatriska celiaki symtom
 • hur våra lungor fungerar
 • skäl att säga nej till rökning
 • när du ska ta ett graviditetstest
 • hur man detox efter att sluta röka och förbli sluta
 • typer av arbetskraft övningar under graviditeten
 • träningsplaner för att få muskelmassa
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com