vad är risk försäkring?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-28
Oavsett vilken typ av försäkring du funderar på att köpa du kan möta dilemmat om huruvida eller inte köpa riskförsäkring. Riskförsäkring inte spelar in mycket med livförsäkring, om inte en person har allvarliga hälsoproblem som kan leda till ett dödsfall i en mycket kort tid, men det är riskförsäkring ganska vanligt med både sjukförsäkring och bilförsäkring. Det är särskilt vanligt med sjukförsäkring på grund av de konsekvenser som kan ha på hälsan för många familjer

Definition av riskförsäkring

Över hälften av befolkningen arbetar för företag som bidrar sjukförsäkring, och även med hög risk hygienkrav de fortfarande är garanterat prisvärda sjukförsäkring. En annan kvartalet berättigar till stats-och regeringschefer-assisted-program, men cirka 13 procent av människorna i USA måste förlita sig på att köpa sjukförsäkring.

Enligt US Census Bureau, cirka 15,9 procent av befolkningen är oförsäkrade, men inte alla av dessa människor har redan existerande villkor. Några av dem som är oförsäkrade helt enkelt inte råd att priset på individuella försäkringar. Men för dem som inte kan få prisvärda sjukförsäkring på grund av hög risk hygienkrav, erbjuder försäkringar ett alternativ till återstående oförsäkrade. I korthet ger risk försäkringsskydd för dem som annars inte skulle köpa en sjukförsäkring.

Funktion av riskförsäkring

Många människor förstår inte begreppet risk försäkring, eftersom de har aldrig haft anledning att utnyttja sin tjänster. Dessa människor faller inom de 87 procent av befolkningen som arbetar i företag som tillhandahåller sjukförsäkring eller erhålla statligt eller statligt sponsrade program sjukförsäkring. De återstående 13 procent måste förlita sig på privata sjukförsäkringar och om de har tidigare hälsotillstånd kan det vara svårt-om inte omöjligt -. Att få prisvärda sjukförsäkring

Du kan få riskförsäkring för att täcka dina medicinska behov om du inte har råd med sjukförsäkring eftersom du lider av vissa riskfyllda hygienkrav, inklusive men inte begränsat till vissa cancerformer, emfysem, astma, hjärt-kärlsjukdomar, högt blodtryck eller diabetes. Hur mycket täckning du kan förvänta dig riskförsäkring beror på hur mycket du har råd att spendera på premier och begränsningar i själva politiken.

Begränsningar av riskförsäkring

Till skillnad från vanliga politik sjukförsäkring, många risker försäkringar har årliga tak på hur mycket de kommer att betala. Även om detta inte kan vara ett problem om du bara gå till läkaren rutinmässigt och betala för recept, kan det skapa stora ekonomiska svårigheter om du behöver gå till sjukhuset eller lider annan katastrof som kräver omfattande medicinsk behandling. Det är viktigt att se till att du vet gränserna för någon risk försäkring innan du köper en politik och upptäcker att den inte täcker alla dina behov.

Bestämmelser Mini-Meds sjukförsäkring planer

En typ av plan tillgängliga för dem med tidigare hälsotillstånd kallas en mini-MED eller förmånsbestämd plan. Det betyder att du är garanterad täckning trots eventuella hygienkrav du kan för närvarande har. Du behöver inte svara på några frågor om din hälsa och inte heller finns det några writing som hindrar dig från att få täckning.

Ett försäkringsbolag kan erbjuda dessa planer till dem som inte kan få försäkring på annat håll eftersom de risker bolaget är minimala. Riskerna är låga på grund av särskilda täckning begränsningar, eller kepsar, om det totala belopp som de kommer att betala under en given period, vanligtvis årligen. Mini-meds har särskilda betalningar och är inte utrustade för att användas för någon form av katastrofal olycka.

Fördelar med Mini-meds

Trots deras täckning begränsningar, mini-meds erbjuder flera fördelar för konsumenterna. Några av fördelarna med mini-Med planerar bland annat följande:

* Det finns ingen co-pay eller avdragsgill uppfylla innan förmånerna börjar, börjar alltså täckning med första dollarn, och i de flesta fall transportören har förhandlat rabatter för dig med hjälp av olika offentliga postoperatörer.

* Mini-medicin är lätta att förstå och klargöra de befintliga fördelar för både slutenvård och öppenvård förfaranden service. Ett exempel på täckning kan vara att välja en politik med en uppsättning dollar beloppet per dag för en sluten vistelse för ett visst antal dagar.

* Även om de inte bra val för katastrofala sjukdomar, mini-meds erbjuda bra täckning för rutinmässig läkarbesök eller längre sjukhusvistelser som definieras i förklaringen ovan.

Den största nackdelen med denna typ av plan är att en allvarlig sjukdom kan lätt leda till att du använder upp dina förmåner för det året, vilket gör att du har att betala ytterligare avgifter ur egen ficka . Men för dem som har till förhållanden som hindrar dem från att få konventionell täckning, är detta en av de få möjligheter som finns.

Previous:nothing Next:botemedel för en förstorad prostatakörtel

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar svullna?
 • om urinsyra hos barn
 • behandlingar för öroninflammationer
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
 • slutskede av graviditeten
 • hur sval utanför denna sommar
 • fostrets utveckling i vecka 26 av graviditeten
 • roll av psykiatrisk vård
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
 • biverkningar av epidurals
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com