vad lindrar kliande hud orsakad av graviditet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-05
En vanlig, men irriterande, biverkningar av graviditeten är klåda. Klåda är en naturlig biprodukt av din stretching mage och bröst. Hormoner kan också bidra till klåda, och kvinnor med hudproblem, såsom eksem, före graviditeten, får finna sig allt kliande under graviditeten. Vanligtvis är klåda under graviditet ofarliga och lätt lättad. Men i sällsynta fall ihållande klåda är ett tecken på allvarlig lever-sjukdom som kallas intrahepatisk kolestas av graviditeten. Om du upptäcker att din klåda blir värre med tiden, och är inte lugnad av alla åtgärder, kontakta din läkare.

Svag Moisturizer

använda en mild fuktkräm med lugnande egenskaper kan lindra klåda. . Försök att hitta en fuktkräm som omfattar en gemensam hud nappar såsom aloe vera, calamin eller tea tree-olja. Undvik lotioner och krämer med konstgjorda dofter, eftersom de kan ibland irritera huden. För extra klåda lättnad, plats calamin lotion i kylskåp tills kyld och sedan dutta på huden.

Oatmeal Bad

Oatmeal har egenskaper som hjälper huden att behålla sin eteriska oljor och lätt klåda. Förbered en havregrynsgröt bad genom slipning några koppar Havregryn med en mixer eller matberedare, och lägga till dem i ett bad med ljummet vatten (helst medan vattnet är igång så att havre kommer att smälta in). När vattnet blir mjölkvit, är badet klart. Undvik varma bad och doftande badprodukter som värme och konstgjorda dofter kommer att torka ut huden och öka klåda.

Loose, bomull kläder

Tight, klängig kläder eller kläder tillverkade av konstgjorda fibrer kan öka klåda, särskilt när Vädret är varm och torr. Under sommaren Använd ljus, sval kläder av naturfibrer som tillåter huden att andas.

Bakpulver

bakpulver är känd för att lindra klåda. Lägg till en halv kopp bakpulver till en ljummen bad och njuta i det för lättnad. Alternativt kan du lägga till en matsked bakpulver och en matsked majsstärkelse till en liter kallt vatten, fukta en handduk med blandningen, och gäller för kliande områden.

Previous:nothing Next:hur man ska behandla laktacidos

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa mjäll
 • naturliga naturläkemedel för klimakteriet
 • carb räkna för barn med diabetes
 • orsakerna till lateral knäsmärta
 • hur man använder antiseptika
 • kegal övningar för män
 • fitness tips för män
 • användning av medroxyprogesteron
 • fostrets utveckling i vecka 26 av graviditeten
 • hjärtsvikt hosta symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com