viktminskning tips för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-30
Genom åren har fetma blivit allt ett stort problem över hela USA. Organisationer såsom American Heart Association arbeta hårt för att främja en hälsosam livsstil för barn, eftersom överviktiga barn tenderar att bli överviktiga vuxna. Statistiken visar att 1 av varje 3 barn mellan 2 och 19 är övervikt. Det finns massor av saker barn och vuxna kan göra för att gå ner i vikt en trevlig upplevelse för ett barn, i stället för att det känns som en knepig uppgift

uppmuntra till aktivitet

Dagens värld är fylld med för mycket stillasittande engagemang som ser på tv och sitter framför en dator eller spelkonsol. Det bästa valet ett överviktiga barn kan göra är att komma ut och röra på. Barn behöver spela utanför när det är möjligt, ha roligt på lekplatsen eller i parken. Medan barnen leker och har roligt, de är brännande också bort onödigt fett.

En av de bästa saker som föräldrar kan göra för sina barn är att registrera dem i en fritidshem aktivitet som innebär roliga fysisk ansträngning, till exempel en fotboll program, basket eller dans. Involvera barnet i en sport eller aktivitet som han är intresserad av del av att få ett effektivt utnyttjande är entusiastiska över vad du gör.

Sport och fritidsverksamhet är inte bara bra för ett barns hälsa, men de spelar även en roll i utvecklingen av ett barns personlighet. Ett barn kommer att få självkänsla och lära sig att fungera bra med andra.

Främja sunda matvanor

I kombination med att vara aktiv, gå ner i vikt, ett barns intag av mat måste övervakas. Barn behöver lära sig varför vissa livsmedel är bättre än andra. Tvinga barn att äta något annat än frukt och grönsaker är inte det bästa sättet att lära bra matvanor. Uppmuntra ätit mat från de livsmedel grupper dagligen och uppmuntra dricksvatten, mjölk eller 100 procent juice. Att begränsa ett barns läsk intaget av socker och hjälper till att undvika övervikt.

Se till middag ingår friska val. Om ditt barn ser hela familjen att äta hälsosamt, kommer hon vara mer villiga att göra hälsosamma val, också.

Titta portionsstorlekar

Det viktiga är att begränsa ett barns kaloriintag. Ta notis om hur mycket ett barn äter under dagen. Klipp inte ett barn av från livsmedel såsom hamburgare och korv, eller ens glass eller choklad. Se bara till att delar inte är för stora eller täta. Efter att ha för mycket mat på en tallrik leder till överätande, vilket leder till fetma.

Involvera familj

Barn kärlek tillbringa tid med sina föräldrar. Ta en promenad med ditt barn, eller ställa in volleyboll nätet och bjuda familjen över för ett spel med barnen. Ta en vandring eller ta en tur familj cykel. Det är alltid roligare att vara aktiva med andra än själv. En rolig, är aktiv familj en vältränad familj. Barnen kommer att träna och förmodligen inte ens vet det eftersom de har roligt.

Previous:nothing Next:Vilka är skälen för en tidig menscykel?

Relaterade artiklar


 • Homemade Rättsmedel för pormaskar
 • växtbaserade behandlingar för degenerativ disksjukdom
 • forma bröst övningar
 • Vad är alla tecken på graviditet?
 • mycket socker diet effekter på de äldre
 • diet tips för kvinna som har för avsikt att bli gravid
 • hur man kan sluta röka
 • naturliga naturläkemedel för klimakteriet
 • gratis kid motion planer
 • hur man hittar svar på medicinska frågor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com