Hur får man en spetsigare näsa

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-27
Inte alla är utrustad med en spetsig, attraktiv näsa. Det är alltid för liten, för spetsiga eller för breda. Det är svårt att hitta någon vars näsa är perfekt för ansiktet där det sitter. Om du är en av de kvinnor som vill göra sina näsor mer spetsiga, inte förlorar hoppet eftersom du inte behöver spendera mycket på en näsplastik förfarande.
rätt val och tillämpning av makeup är nog att göra en illusion av ett spetsigare och smalare näsa. Här är hur

Du behöver:.
Bronzer
. Contour borste.
Stiftelsen för din hudfärg.
Markera grädde.
Ögonmakeup.

anvisningar


1.
Applicera foundation över hela ansiktet. Det finns inget som god grund för att dölja fläckar och förbereder huden för att korrigera brister. Se till att gälla foundation jämnt och tillämpa concealer som behövs.
2.
Applicera solpuder på sidorna av näsan. Ta din bronzer och med hjälp av en liten pensel, börja tillämpa makeup först på höger sida av näsan. För detta vill du snurra din pensel runt bronzer (om du använder pärla typer) och knacka bort överskottet innan du kör ner sidorna av näsan ner till näsborren. Det är viktigt att börja nära ögonen för att skapa en skugga för att göra din näsa att se smalare ut.
3.
Använd överstrykningspenna på näsryggen. Skapa en linje ner näsryggen så att det ser smalare och pekade med överstrykningspenna. Använd en minimal mängd och applicera lätt tryck när du kör borsta ner den centrala delen av näsan. Blend transparent puder för att göra förändringar ser mer naturliga ut.
4.
Spela upp dina ögon. Det bästa sättet att ta del av rampljuset från näsan är att spela upp andra delar av ditt ansikte. Tillämpa samma highlighter på toppen av din brynbenet, kör den längs med bågen på dina ögonbryn. Se till att inte använda för mycket smink, dock. För att skapa en ljus, storögt titta, tillämpa liner i hörnen av dina ögon.
5.
Undvik vissa frisörer att betona en bred näsa. Bär inte ditt hår eller kort ha trubbiga lugg eftersom dessa stilar inte komplimang breda eller stora näsor. Satsa på rena, raka snitt och försöka odla håret längre vid behov
6.
Göra oss av med smycken eller smink som drar uppmärksamhet till näsan. Undvik att bära nosringar eller andra ansikts smycken som betonar näsan. Det är också en bra idé att hålla sig borta från bronzers på kindbenen. Det finns inget mer effektivt än att tillämpa en annan nyans av makeup på näsan för att göra det sticka ut.

Tips och varningar


 • Det finns även tillbehör såsom näsa skär som du kan använda för att göra din näsa mer spetsiga. Se till att använda en bronzer som är ett par nyanser mörkare än din hudfärg. Alternativt kommer en mörkare nyans av puder arbete även om du inte kan hitta en bronzer i den tonen.


 • Previous:nothing Next:det bästa botemedlet för sinus tryck

  Relaterade artiklar


 • hur man nytta av att dricka renat vatten
 • russin gin botemedel mot artrit
 • Vad är 10 sätt att hjälpa en Alzheimers familj?
 • hemmagjord botemedel för rengöring av tänder
 • den bästa medicinen för spädbarn med sköldkörtelproblem
 • slutskede av graviditeten
 • Graviditet & ömma bröst
 • vad är en ob gyn?
 • Graviditet & kattlådor
 • Hur sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com