Större bröst övningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-10
Muskler som är svaga resultera i dålig hållning. Flera övningar kan hjälpa dig att tonen bröstet muskler, stärka din rygg muskler och förbättra din hållning för att ge dig en illusion av större och fastare bröst

bänkpress

Övningar som bänkpress ger mer bulk till bröstet. Sammanslagningen högst bröstmusklerna kan göra brösten större. För att utföra bänkpress, ligga på bänken med ryggen platt. Om du känner dig osäker lyft ribban med vikter på den, prova med hantlar istället. När du ligger på rygg håller en hantel i varje hand, börja med händerna i brösthöjd och pressar upp. Sänk sedan hela vägen tillbaka till bröstet igen. Samma process kan användas med den viktade bar. Börja med stången mot bröstet och tryck upp vikten tills armarna är fullt utsträckta. Sänk sedan tillbaka till bröstet. Upprepa i set om 8 repetitioner.

Wall-Ups

Wall-ups är i huvudsak armhävningar mot väggen. Dina händer bör vara i linje med axlarna när du lutar dig in mot väggen. Sedan trycka tillbaka ut tills armarna är fullt utsträckta. Upprepa sedan, bockning armbågar och lutar in mot väggen. Upprepa i set om 8 repetitioner.

Butterfly

Ligg på rygg med fötterna på golvet med vikter i händerna, och händerna längs sidorna. Lyft sedan vikten uppåt mot varandra med armarna böjda vid armbågen. Möt vikter i mitten rakt ovanför bröstet. Underarmarna tillbaka till golvet. Upprepa i set om 8 repetitioner.

Bröst Press

Sitt rakt i en stol med god hållning. Håll ryggen rak och skuldrorna revs. Låren ska vara parallella med golvet och fötterna ska vila platt. Håll armarna framför dig på en 90-graders vinkel, med underarmar och armbågar rörande. Flytta sedan armarna rakt ut, att hålla armbågarna böjda och föra armar tillbaka parallellt med överkroppen. Du ska känna den växande i bröstet. Därefter flyttar armar tillbaka till centrum, röra igen på underarmar och armbågar. Upprepa. Du kan lägga till hantlarna till detta arbete, liksom. Upprepa i set om 8 repetitioner.

Armsving

Stå rakt med armarna längs sidorna. Börja med vänster arm och cirkel framåt i jämna rörelser. Upprepa vida kretsar, förlängning av arm och axel, för 10 till 12 repetitioner. Sedan byta till höger arm och upprepa.

Bad

Simning är ett utmärkt alternativ övning att träna alla dina muskler, inklusive de viktiga rygg och bröstmusklerna. Den bröstsim kommer tonen och fasta bröst genom att arbeta dessa specifika muskler.

Previous:nothing Next:hypoglykemi hos barn

Relaterade artiklar


 • naturlig graviditet information
 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • vad är en doppler test?
 • pediatriska celiaki symtom
 • hur förmå hicka
 • risker med att fentermin
 • hur man kan öka spermieproduktionen och chansen att bli gravid
 • Vilka är fördelarna med att sluta röka på huden?
 • träningsplaner för att få muskelmassa
 • processen för klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com