bra sätt att utöva för barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-24
Motion kan föra tankarna till visioner av vikter, ett löpband, eller en elliptisk maskin, men motion kan uppnås på många sätt som inte kräver speciell utrustning. Utövar kan göras medan du njuter av naturen och visar upp familjens hund, eller skotta snö. Dessutom fördelarna med motion innefatta ökad hälsa, styrka och uthållighet, samt minskade risker för diabetes och fetma. Barn som är fysiskt passar också sover bättre och kan bättre hantera stressiga situationer, till exempel fysiska och känslomässiga påfrestningar.

Sport

Att gå med ett idrottslag är ett bra sätt för barn att lära sig om sportsmannaanda, disciplin och att sätta mål, och hjälper dem att komma i form och samtidigt ha roligt . Information om sporter grupper kan fås på din lokala fritidsgården, skolan eller YMCA.

Cykla

För barn som är gamla nog att cykla, kan cykling vara ett sätt att utöva och lära känna deras grannskap . Cykla förbättrar balansen, bränner kalorier, och stärker benen. Med en familj resa och samtidigt undersöka spår är bra motion för alla.

Löpning /gång

Löpning är också fördelaktigt. Besök på en lokal spår och timing ett barns utveckling kan vara en stor drivkraft. Att göra detta flera gånger i veckan kommer att öka barnets uthållighet och förbättra sin kondition. Enligt National Association for idrott och fysisk fostran, barn i skolåldern ska få en timmes motion per dag, så kombinerar vandring med kör övningar är ett bra sätt att träffa dagsbehovet.

Old-Fashioned Play

Förbättra styrka kan göras utan användning av utrustningen. Medan hoppa rep och klätterställningar är hjälpsam, kan barnen också få stark med gammaldags övningar såsom push-ups, crunches, och hissar ben. Klättra i träd, spelar tag, och brottning är andra sätt barnen kan stärka sina muskler.

TV-spel

Enligt Kaiser Family Foundation, klockor den genomsnittliga barnet ca 3 timmar tv per dag. Dessutom tillbringar hon 5 u00BD timmar dagligen på datorn, titta på DVD eller spelar videospel. Alla dessa aktiviteter är stillasittande, kräver lite fysisk ansträngning, och barnet bör uppmuntras att komma bort från skärmen och göra något aktivt. Men för dem som gillar att spela tv-spel, vissa moderna spel system gör det möjligt att komma i form med interaktiva spel som förbättrar fysisk kondition. Och medan detta kan vara ett dyrt alternativ, kan det göra vissa föräldrar känner sig bättre om deras barns videospel besatthet.

Previous:nothing Next:progesteron effekter på ett embryo

Relaterade artiklar


 • Hur du tar värktabletter under graviditeten
 • användning av medroxyprogesteron
 • hemmagjord botemedel för rengöring av tänder
 • fakta om magen bakterier
 • smärtlindring alternativ vid förlossning
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
 • hur man ska behandla gardenella
 • hur man kan förstå biverkningar av CLA
 • Vilka är farorna med mikrovågsugnar?
 • barn beteende modifiering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com