det bästa botemedlet för sinus tryck

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-26
Sinus smärta och tryck gör livet miserabelt. Huvudet är fullt och tätt, och trycket känns som om du har en tegelsten bakom näsan och ögonen. En person som lider av sinus trycket är försvagad, normala rutiner kommit till ett tvärstopp tills smärtan är riktat. Over-the-counter smärta läkemedel kommer mask trycket, men att veta hur man kan förhindra att tryck uppstår är nyckeln. Den goda nyheten är att behandlingen är relativt enkel och mycket effektiv

Vad är Sinus tryck?

Sinus tryck är resultatet av inflammation i vävnaden som kantar sinus hålrum. När bihålorna blockeras, är slem och luft instängd, orsakar smärta och tryck. Allergier eller en kall kan orsaka detta inflammation, eller ibland en polyp i näsan orsaka det.

Sätt att behandla Sinus Pressure

För att framgångsrikt behandla sinus tryck måste orsaken till inflammationen vara kända. Din läkare kan avgöra detta. Om orsaken är allergier, en kombination av medicinering och sinus bevattning kan hjälpa till. Over-the-counter allergi mediciner kan vara till hjälp, men ibland en starkare receptbelagda-baserade läkemedlet behövs. Bevattning av bihålorna med saltlösning hjälper till att hålla dem fuktiga, vilket minskar inflammation. Den neti potten, en spruta eller en nasal SKÖLJKANNA kan användas för att bli bihålorna av allergener och slem, vilket minskar trycket. Behandla din allergi hjälper till att kontrollera sinus tryck.

Ett råd

Om du har försökt att behandla din press utan framgång, och om smärtan och trycket kvarstår i mer än en vecka eller två, kontakta din läkare. Han kan avgöra om du har en sinus-infektion, eller om du behöver föreskrivna allergimediciner. Att ta sig tid att göra detta är väl värt besväret, eftersom allergi flareups hålls till ett minimum när du vet hur man behandlar dem. En kombination av yrkes-och hembehandling kan befria dig av kronisk tryck och smärta, vilket kraftigt förbättra kvaliteten på ditt liv.

Previous:nothing Next:rolig graviditet göra’s & inte göra

Relaterade artiklar


 • hur man läser en QuickVue graviditetstest
 • graviditet information för män
 • hur man använder 10 steg till en hälsosammare livsstil
 • myter om kön bebisar
 • hur man nytta av att dricka renat vatten
 • Vad händer under den första trimestern av graviditeten?
 • hur förmå hicka
 • Vilka är fördelarna med proteinshakes för kvinnor?
 • hur man använder älska terapi för att sluta röka
 • vad höjer diastoliskt blodtryck?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com