hem rättsmedel för hudbristningar under graviditeten

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-09
Bristningar uppstå under graviditeten på grund av kvinnans viktökning får huden att tänja och expandera, vilket orsakar små tårar som visas som hudbristningar. Enligt den amerikanska byrån för kvinnors hälsa kan hudbristningar vara röd, rosa eller brun, och de brukar visas i andra hälften av graviditeten

Cocoa Butter

Kakaosmör är ett välkänt botemedel mot hudbristningar. Det är ett billigt och tryggt hem rättsmedel för gravida kvinnor att prova. En pinne av smör kan kosta så lite som 0,99, medan en burk kan kosta runt $ 6.

Kakaosmör bör tillämpas dagligen till målet delar av kroppen. Det är bättre att göra detta innan hudbristningar visas eftersom kakaosmör kan hjälpa lägga elasticitet till huden. Det kan dock användas på synliga hudbristningar, men resultaten kan inte garanteras.

Medan vissa kvinnor har rapporterat framgång med denna metod, skall det påpekas att enligt en studie av 175 kvinnor med American University of Beirut Medical Center, resultatet av denna åtgärd är inte lovande.

E-vitamin

E-vitamin är ett annat hem rättsmedel för hudbristningar. Det kommer i många former, inklusive i livsmedel som mandlar, i vitaminpiller och hudkrämer.

FDA rekommenderar portioner av 30 IE per dag för detta vitamin. Gravida kvinnor kan tänkas vilja köpa en hudkräm som innehåller vitamin E eller gnugga vitamin E olja på huden på en daglig basis.

Dricksvatten

Det rekommenderas allmänt att folk dricker minst åtta glas vatten per dag. Detta gäller särskilt om man vill förhindra hudbristningar, och faktum är att dricka mer vatten än som kan vara till nytta.

Denna åtgärd kan vara effektiva för om kroppen är tillräckligt mycket vätska, då huden blir återfuktad och som gör det mindre benägna att skrämma när den är sträckt.

Den amerikanska Office på Women's Health listor dricka tillräckligt med vatten som en viktig del i att bibehålla frisk hud.

Retin-A Behandling

Retin-A är en kräm som är endast tillgänglig genom recept och är bara effektiv om nya hudbristningar. Kvinnor bör kontakta sin läkare för att diskutera alternativ denna behandling inte ses som säkra för gravida kvinnor, men det kan användas efter det att barnet är fött så länge du inte ammar. För att vara effektiv måste den användas senast tre månader efter det att barnet är fött.

I en intervju med Marie Claire magazine, säger Dr Bruce Katz att denna behandling kan bidra till att minska rodnad, och därigenom förändra röda bristningar vita hudbristningar. Däremot kommer inga lotion eller kräm eliminera helt hudbristningar.

Previous:nothing Next:hållning övningar för barn

Relaterade artiklar


 • Så för att lindra smärta i brösten under graviditeten
 • hur du tar en andningsfrekvens
 • hur man ska behandla rökare hosta
 • sömnapné hos små barn
 • Orsaker till en vagel i ögat
 • Hur du tar värktabletter under graviditeten
 • Vilken är den bästa tiden att försöka bli gravid?
 • steriliseringsmetoder och tekniker
 • biverkningar av epidurals
 • hur våra lungor fungerar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com