hemmagjord botemedel för rengöring av tänder

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-15
Tandvård i hemmet kan vara dyra. Varje gång du slår på tv finns det reklam för en ny och dyr tandborste, speciella tandkräm eller tandblekning system. Dessa produkter är inte bara dyrt, men många av dem innehåller starka kemikalier. Stället för att utsätta dig själv för dessa kemikalier, försök att göra hemgjorda produkter att rengöra, fräscha och lysa upp ditt leende

Homemade Tandkräm

Tandläkare. överens om att bakpulver fungerar bra för tänderna. Många tandkrämer lista bakpulver bland ingredienserna. Bakpulver i sig är en bra tand rengöringsmedel. Du kan också blanda tre delar bakpulver till en del salt och förvara blandningen i en lufttät behållare. Du kan lägga en liten bit av smaksatt olja (t. ex. pepparmynta) för att förbättra smaken, men det är inte nödvändigt. Den bakpulver kommer att döda bakterier och saltet är frätande och kommer att skrubba bort plack från tänderna.

munnen tvätta bakpulver kan också användas för att göra din egen munvatten. Två dl vatten blandat med 1 /4 tsk. bakpulver och en droppe pepparmynta olja kommer att göra en stor, billigt munvatten. Bäst av allt, det är fritt från tillsatser som finns i vanliga munnen tvätta.

Dricka pepparmintste har samma effekt som att använda munvatten. Det kommer att lämna din mun känns ren och det minimerar dålig andedräkt. Detta är ett bra alternativ om du rusa runt på morgonen. Du kan dricka pepparmintste på väg till jobbet och vara Minty Fresh med den tid du anländer.

Whitening

Tandblekning kit är dyrt, och vissa av dem är smärtsamma och slipande. Många klagar över tandköttet smärta och irritation efter användning av dem. Du kan bleka dina tänder naturligt produkter du redan har. Du kommer inte att få resultat så snabbt som du kommer med kit, men du kommer att förhindra irritation och spara mycket pengar.
Krossa en färsk jordgubbe och lägg ett stänk av bakpulver. Bred över dina tänder och låt sitta i upp till fem minuter. Borsta noga för att ta bort syran från jordgubbar. Denna behandling kan användas en gång per vecka. Eftersom jordgubbar är sura, använder den oftare kan orsaka skador på tänderna.

Häll en liten mängd peroxid i en kopp och tillsätt bakpulver för att göra en pasta blandning. Borsta tänderna med hopkok. Blanda ett nytt parti varje dag, inte rädda resterna. Du kommer att se en ljusare leende på ingen tid alls.

Previous:nothing Next:vad som är brännande smärta i fötter?

Relaterade artiklar


 • växtbaserade behandlingar för degenerativ disksjukdom
 • Hur utvecklas ett barn?
 • hur man använder dostinex
 • processen för apoptos
 • emu olja & smärtlindring
 • Hur sluta röka cold turkey
 • hudvård råd för pojkar
 • om träning under graviditeten
 • typer av äggledaroperation
 • tonåren cervixcancerprevention
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com