hur man är uppe sent utan koffein

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-11
Om du är som mest i landet, har du utvecklat vad jag kallar ett koffein beroende. Koffein, trots allt, är en beroendeframkallande drog, även om det är lagligt. Kanske du arbetar sent skift, stanna upp för att studera, eller bara inte gillar dagsljus och du inte har (eller vägrar att använda) koffein. Oavsett anledning, du är fast besluten att stanna uppe sent utan att ge vika för att koffein beroende. Denna guide kommer att få dig genom natten utan att en enda uns av koffein
1.
Ditt bästa alternativ till att falla offer för en koffein dessutom är ren, enkel vatten. Ingenting kommer att hålla dig vaken som en bra dusch. Om du inte kan ta en dusch, bara tvätta ansiktet med kallt vatten. Allt för att få lite vatten på händerna och ansikte. Upprepa så ofta som behövs.
2.
Även om detta inte ens är ett ord som du vill tänka på just nu, är ett annat verktyg i ditt anti koffein dessutom sent på kvällen . . . sömn ! Med en tjugo minuters tupplur kan hjälpa ladda din kropp. Sover inte längre än femton eller tjugo minuter, det är bara tillräckligt länge för att ge dig en energikick. Längre och du kommer att försöka att vakna upp under djup sömn, lämnar du i ett zombie liknande tillstånd.
3.
Håll dig aktiv som du hålla sig vaken. Alternativa stående och sittande om du måste läsa. Inte ägna alltför mycket tid i samma ställning. Om du försöker bara fördriva tiden, göra det med en engagerande verksamhet snarare än en passiv. Spela ett tv-spel istället för att titta på en film. Om du försöker arbeta, ta pauser för att spela ett dataspel under ett par minuter! När du väger för-och nackdelar, lite aktivitet (även om det suger upp en del tid) är ett bra alternativ till missbruk koffein.
4.
Ät lite socker. Ok, så kanske att bara är att ersätta en långsiktig koffein missbruk med ett sockerberoende, men om kommer till kritan är det inte alls lika illa. Tillräckligt med socker kommer att hålla dig hyper för lite, och i den senaste timmar på natten som kan vara din enda kvarvarande alternativet. En liten stor av socker är inte så illa för dig, eller hur?
5.
Spela musik. Spela det i hörlurar. Spela det högljutt. Sjung! Vissa höga energipriser musik kommer inte bara hålla dig vaken, men kanske får du arbeta snabbare. Gör koffein spellista missbruk substitut full av snabba högt låtar orkar man nätterna igenom.
6.
Få lite sällskap. Dra en vän via din sen natt med dig. Det mest önskvärda kandidaten är någon som regelbundet stannar uppe sent, pratsam, och har gott om energi. De kan hålla dig i schack. Observera att denna person kan ha en total koffein beroende! Koffein, på grund av det bagatelliseras ställning som en drog, verkar inte bära grupptryck som andra gör.


Previous:nothing Next:hur man ska leva med tinnitus

Relaterade artiklar


 • Vad är alla tecken på graviditet?
 • användning av medroxyprogesteron
 • HIV-behandling under graviditet
 • Så för att lindra torr hud
 • naturläkemedel för en urinvägsinfektion under graviditeten
 • hur man ska hjälpa läkaren vet när något är fel
 • carb räkna för barn med diabetes
 • hur man gör Lamaze
 • diet meny för graviditet
 • mycket socker diet effekter på de äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com