hur man får smärtlindring av skratt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-01
När du är i smärta, är det sista du lust att göra skratta. Men det finns många goda skäl till varför du bör unna dig en mage skratta eller åtminstone ett par skratt. När du ont, det verkar som ditt sinne är helt fokuserad på det smärtsamma känslan. En dos av skratt är kraftfull eftersom det skapar en skenmanöver för sinnet. Skratt också frigör endorfiner, må-bra kemikalier i hjärnan som är ansvariga för nöje

Du behöver:
NewspaperJoke BookFunny PhotosComedy MoviesMovie biljetter.


1.
avsätta en viss tid varje dag för att skratta. Gör det till en prioritet att skratta varje dag
2.
Läs den tecknade avsnitt i dagstidningen när du vaknar. Skrattar åt den tecknade serier kommer att bidra till att ange tonen för resten av dagen. Du kommer att vara i ett mycket bättre humör resten av dagen om du kan glömma din smärta för en stund så fort du vaknar.
3.
Bläddra igenom ett skämt bok i minst 10 minuter. När du börjar att le, sluta inte. Behåll ditt leende så länge som möjligt. Leende kan muntra upp dig och få dig att känna dig mer optimistisk om din situation.
4.
Titta på roliga bilder och märker alla detaljer. Lägg märke till nyanser av färger och linjer som utgör bilden. Den här övningen är ännu en avledning för sinnet. Som du koncentrera dig på det roliga saker som händer i bilden, kommer smärtan verkar som om det är tynar bort.
5.
Hyr komedi film eller titta på en komediserie. Eller titta på en komiker på tv. Titta på en rolig visa att du tycker om kommer att bidra till att förebygga depression och negativa tankar.
6.
Kolla affischerna på din lokala teatern. Köp en biljett så fort du ser en rolig affisch, oavsett hur dumt affischen ser ut. Som du ser på film, kommer du att omges med skratt och du börjar skratta rätt tillsammans med resten av publiken. Det kommer att bli svårt att fokusera på smärtan när du är nedsänkt med folk skrattar och har roligt.
7.
Leta efter något roligt i de situationer som uppstår varje dag. När du börjar aktivt söker humoristiska saker, då du kommer att ha en konstant dos av skratt från absurd, dum eller dumma saker som händer mitt framför dina ögon.


Previous:nothing Next:orsak av svamp

Relaterade artiklar


 • processen för apoptos
 • hjärtsvikt hosta symtom
 • behandling för HPV-virus hos kvinnor
 • hur sval utanför denna sommar
 • typer av arbetskraft övningar under graviditeten
 • myter om gul karamellfärg
 • hur man ska behandla ångest hos barn
 • aeroba aktiviteter som hjälper bli av med magen fett
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • livsmedel för att undvika innan en serotonin blodprov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com