hur man hittar ekonomiskt stöd under graviditeten

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-07
Många ensamstående kvinnor och familjer står inför den svåra uppgiften att hitta ekonomiskt stöd under graviditeten. I situationer där graviditeten är oplanerad, kanske du inte vet vilken typ av ekonomiskt stöd är tillgänglig för dig eller var du ska söka hjälp. Följ stegen nedan och lära sig om sjukvård alternativ, bostäder och näringsmässiga stöd som kan hjälpa dig, ditt nya barn och din familj
1.
Ansök om Medicaid att täcka kostnader för läkarvård under graviditeten om du inte har försäkring eller inte har tillräckligt försäkringsskydd. Även om ansökningsförfarandet kan variera mellan Medicaid kontor flesta kräva bevis för medborgarskap, bevis på graviditet, och bevis på inkomst.
2.
Ansök om Medicaid är "spendera down"-programmet. Detta program erbjuder stöd vård under graviditeten, även om din inkomst kan anses hög för att kvalificera sig för traditionella Medicaid. Men till skillnad från traditionella Medicaid, ombeds du att betala för en del av dina sjukkostnader.
3.
Ansök om Vara Supplemental Food Program (GUSP), Kompletterande Nutrition Assistance Programme (SNAP) eller Food frimärken, och kvinnor, spädbarn och barn (WIC. ) Alla dessa program är utformade för att hjälpa låginkomsttagare ensamstående kvinnor och familjer ge näringsmässiga livsmedel under /efter graviditeten och till din familj.
4.

Kontakta US Department of bostäder och stadsutveckling (HUD) för information och ansökningar om lämpliga program. HUD erbjuder en rad olika finansiella stöd för hyresgäster och husägare, förutom specialiserade program för tonårsgraviditeter.
5.
Kontakta State Department of Health och begära information om barnets och familjens hälsa Tjänster (CFHS. ) Varje stat har individuella program sjukvård tillgänglig för under graviditeten och efter graviditet för dig och ditt barn.
6.
Kontakta din lokala kyrka och ideella organisationer för ytterligare information om ekonomiskt bistånd under din graviditet. De kanske kan ge information och alternativ som finns tillgängliga, och kan variera från stat till stat.


Previous:nothing Next:Hur får man en tricare tid att ses av en läkare snabbt

Relaterade artiklar


 • forma bröst övningar
 • cellprov process
 • tips om hur man blir gravid fort
 • hur man får matkuponger snabbt (nu snap)
 • hur man kan undvika misstag med din recept
 • livsmedel för att undvika innan en serotonin blodprov
 • behandlingar för öroninflammationer
 • Felsökning ekollon trapphissar
 • om urinsyra hos barn
 • hur man förebygger sömnsjuka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com