hur man ska hantera problem under graviditeten

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-28
Bröstmjölk bli rikare mellan 2 dagar och 6 dagar efter födseln, när det byter från råmjölk till mogen mjölk. Brösten kan bli överfyllda, och du kan ha en viss smärta för 24 till 36 timmar. Fortsätta amma den här gången, även om brösten är ömma. Bära en behå som ger ett bra stöd, och tillämpa kalla kompresser på brösten under korta perioder för att lindra ömhet. I den här guiden kommer jag att berätta om sådana problem under amning
en
Såriga bröstvårtor -. bröstvårtorna kan bli ömma när du börjar amma. Om ditt barn inte ta din bröstvårta i munnen helt under amning, kan hennes käkar komprimera bröstvårtan, vilket gör det ont. Fortsatt amning om dina bröstvårtor är ömma. Det finns andra sätt att hjälpa till att undvika såriga bröstvårtor. Bröstvårtskydd kan bäras inuti bh: n mellan nippeln och behå tyg för att ge viss lindring. De hindrar din anbud huden från att gnugga på bra tyg. En mild kräm kan också tillämpas för att lugna ömma bröstvårtor.
2
Breast infektioner -. Var uppmärksam på att du kan få ett bröst infektion medan du ammar. Stora röda strimmor som går ända upp bröstet mot armhålan brukar tyda på ett bröst infektion. Ring din läkare omedelbart eftersom en infektion kan orsaka en feber att utvecklas inom 4 till 8 timmar efter utseendet på röda strimmor. Antibiotikabehandling bör inledas omedelbart. Sluta inte vård om du får ett bröst infektion, om du slutar vård kan infektionen bli värre.
3
Plugged mjölkgångarna. -En ansluten mjölk kanal förhindra bröstmjölk från att strömma fritt. Det resulterar i anbudet eller fasta områden i bröst blir mer smärtsam efter amning. En ansluten kanal är inte röd, och du kommer inte har feber. Det tar oftast hand om sig själv om du fortsätter att amma ofta. Tillämpa varma kompresser till öm område bidrar med smärta, och kan bidra till att öppna kanalen
4
Förkylningar och virus -. . Om du har en förkylning eller andra virus, det är okej att amma. Om du tar ett antibiotikum, det är ok att amma så länge du vet att drogen inte är oförenlig med omvårdnad. Fråga din läkare om alla läkemedel ordinerats åt dig bör inte tas under amning. Var noga med att ställa innan du börjar ta det.


Previous:nothing Next:övning borrar för homeschooled barn

Relaterade artiklar


 • Hur mycket sömn behöver ett barn behöver?
 • hur man använder dostinex
 • myter om gul karamellfärg
 • hur man håller svalna på en varm, varm dag
 • hur man identifierar Streptococcus pyogenes
 • barn beteende modifiering
 • användning av medroxyprogesteron
 • orsaken till pustler
 • äldreboende säkerhetsåtgärder
 • biverkningar av progesteron kräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com