om faderskap DNA-test

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-16
Who's your daddy? Tja, det är inte alltför svårt att ta reda på nuförtiden, om du har tillgång till din påstådda far. Allt du behöver göra är att få ett salivprov från insidan av munnen och sedan skicka den på väg att testas av ett laboratorium

Vem är eller inte är det pappa?

En faderskap (pappa) DNA används för att avgöra om föräldraskapet till ett barn. Ett DNA-test införs som inte är fadern, ansåg utslagning, eftersom hans DNA inte stämmer med barnets. En standard faderskapstest garantier minst 99,99 procent sannolikhet för faderskap för inneslutningar. Det kan garantera 100 procent uteslutande av faderskap, enligt DNAcenter. com.

Mors DNA kan finnas

Om mamman också lämnar ett DNA-test kan detta utesluta hälften av barnets DNA lämnar resten till jämförelse med den påstådda faderns DNA. Mödrar dock inte behöver vara inblandade. När detta inträffar, är testet betraktas som "moderlösa. " Resultaten av en "moderlös" DNA-test görs för faderskapet ändamål har samma resultat som de som ingår mamman (99. 9 procent integration, 100 procent utanförskap om fadern). Utan moderns DNA, skall ytterligare provningar göras.

Enkelt förfarande

Hämtar DNA är förvånansvärt lätt. En kompress sker på insidan av den enskildes kind, och det är omfattningen av det. Allt som behövs finns på denna pinne, som har swiped längs insidan av individens mun.

Genetisk modell

deoxiribonukleinsyra (DNA) är vår genetiska blåkopia. Det visar biologiska egenskaper. DNA finns i varje cell i den mänskliga kroppen. Ett barn får hälften av hans DNA från sin mor och hälften från sin far. När en individs DNA analyseras, kommer det att matcha upp med hans biologiska föräldrar.

Privata Klar eller således låtit

När en DNA-test görs privat, i ditt hem, finns det inget krav att givarens identitet kontrolleras av en juridisk person. Dem som tillhandahåller DNA-provet kan göra det diskret eller på annat sätt. Proven överlämnas därefter till ett laboratorium för testning. Dessa privata DNA-tester används för personligt sinnesfrid eller kunskap. Men när ett faderskapstest görs per rättsordningen måste identiteten hos varje givare skall kontrolleras och labbet s COC riktlinjer måste följas strikt. DNA-tester ofta är juridiskt krävs för underhåll till barn eller barn ändamål vårdnad.

Överväganden

DNA-tester är lätt tillgängliga och relativt billiga. Däremot kan resultaten vara liv-förändra. Tänk länge och väl innan du gör det eftersom resultatet kanske inte vad du hade hoppats på.

Previous:nothing Next:hemmagjord botemedel för rengöring av tänder

Relaterade artiklar


 • hur man handskas med sörjande en förlust
 • hur man använder antiseptika
 • mänskliga cirkulationssystemet information
 • hypoglykemi hos barn
 • hur man använder dutasterid
 • de delar av matsmältningssystemet
 • Vilka är fördelarna med sover på rygg?
 • russin gin botemedel mot artrit
 • Hur får man en tricare tid att ses av en läkare snabbt
 • Vilken roll spelar en antikropp?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com