övningar för dålig hållning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-05
Av alla de saker som folk gör sig själva, är dålig hållning en av de enklare saker att fixa. En individ som har dålig hållning också sannolikt har ryggsmärtor, huvudvärk och smärtor i nacken, eftersom dessa källor till obehag härrör från det faktum att kroppen inte är anpassad korrekt när han går eller sitter

yogaövningar

Fokus på poser i yoga som hjälper justera ryggraden och uppmuntra en hälsosam kroppshållning, såsom balasana, eller barnets pose.
För att göra balasana, sitta på hälarna och sakta gå framåt tills pannan vidrör golvet. Andas och slappna av. Bo i det läget i minst en minut, andas djupt hela tiden.
Cure dålig hållning i bröstryggraden genom att göra "Eagle pose. " Stå med armarna framför dig, korsa höger armbåge ovanpå vänster armbåge. Höj din armar så att armbågarna är i samma höjd som axlarna. Tryck underarmarna ut från kroppen så att skulderbladen särade. Håll denna ställning i en minut eller två, sedan upprepa denna övning med vänster arm framför.
Dessa övningar kan bidra till att främja en sundare hållning eftersom de ger dig möjlighet att få mer balans och stabilitet. Även om övningarna är något konstigt till en början, kan de bli snart andra natur som din kropp blir mer vana vid att hålla dessa poser.

Överkroppen övningar

Det finns andra övningar som tillåter människor att arbeta på att förbättra sina ställningar genom att fokusera på att förbättra rörelseförmågan och stärka svaga muskler. De brukar behöva det mest förstärkning är musklerna i övre rygg och axlar.
Flytta halsen så att öronen är i samma vertikalplan som dina axlar. Lyft upp båda armarna så de är vid sidan av varje öra, hålla dina öron i linje med axlarna. Böj armarna så att händerna rör dina skulderblad. Gör detta 10 gånger med båda armarna och 10 gånger med varje arm individuellt.
En annan motion handlar också anpassa dina öron med axlarna. Sätt dina armar i luften så de inte förlängs förbi dina öron, men när du böjer dina underarmar röra din skulderbladen göra det mycket långsamt och räkna till 10. Efter händerna når skulderbladen flytta tillbaka dem ut och räkna till 10.
Håll öronen i linje med dina skulderblad som du gör denna övning. Gör 10 repetitioner om du inte känner alltför stor påfrestning på axeln musklerna.

Previous:nothing Next:processen för klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man kan undvika misstag med din recept
 • hur man hittar svar på medicinska frågor
 • hem rättsmedel för diarré under graviditeten
 • russin gin botemedel mot artrit
 • lämpligt organ mekanik: lyftteknik
 • biverkningar av epidurals
 • hur man använder dutasterid
 • fostrets utveckling i vecka 26 av graviditeten
 • ideala kolesterol sortiment
 • naturläkemedel för en urinvägsinfektion under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com