övningar för män att förlora magen fett

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-20
När det gäller magen fett, män har det värre än kvinnor. Enligt Mayo Clinic personal, är magen fett en stor risk för din hälsa och det bästa sättet att slå magen fett är genom att förbättra din kost och regelbunden motion. Kombinera det med några enkla, at-home ab övningar bidrar till att stärka din abs och påskynda viktminskning process

Arbete din övre Abs

Vi är alla bekanta med grundläggande sit-up som vi gjorde i högstadiet P. E. klass, men för de som behöver en repetitionskurs, går här. Ligg på golvet med knäna i 90 graders vinkel och fötterna på golvet. Cross armarna över bröstet eller lägga händerna på huvudet. Andas in och lyft samtidigt axlarna från marken som om du försöker röra bröstet till knäna, vilket gör att dina magmuskler gör allt arbete (en öm hals är en indikator på att du gör det fel). Sitt inte upp hela vägen, eftersom det är dåligt för ryggen. Andas ut och sakta sänka dig tillbaka till marken. Upprepa denna process 10 till 30 gånger, beroende på din kondition, vila sedan i ett par minuter innan du upprepar. Tre eller fyra reps är bäst.

Arbeta dig Lägre Abs

Ligg på golvet i en liknande situation som den grundläggande kritan, med händerna antingen bakom huvudet eller liggande på golvet bredvid höfterna och fötterna om sex inches från marken. Långsamt andas in och lyft knäna mot bröstet, lyft baken från golvet. Medan du andas ut, sakta tillbaka benen till utgångsläget. Se till att din nedre magmuskler gör jobbet här. Det bör börja brinna lite efter de första crunches. Upprepa denna process 10 till 30 gånger, beroende på din kondition, vila sedan i ett par minuter innan du upprepar. Tre eller fyra reps är bäst.

Arbeta dig obliques

Ligg på golvet i en liknande situation som den grundläggande kritan, sätta din högra fot över vänster knä och vänster hand bakom huvudet medan höger armstöd ut åt sidan. Andas in och ta vänster axel till höger knä i en vridande rörelse andas sedan ut när du sänker tillbaka till marken. Upprepa denna process 10 till 30 gånger, beroende på din kondition, sedan vila i ett par minuter innan du upprepar. Tre eller fyra uppsättningar är bäst. Se till att slå och göra den andra sidan också (höger axel till vänster knä) eftersom denna övning fungerar bara den ena sidan av obliques.

Arbetar alla tre

Ligg på rygg med händerna bakom huvudet, dina axlar från marken och knäna böjda in mot bröstet. Ta vänster knä och höger armbåge tillsammans och samtidigt utvidga ditt högra ben till en 45-graders vinkel växla sedan, vilket i höger knä och vänster armbåge och räta på vänster ben i 45 graders vinkel. Fortsätt i den mjuka rörelser, liknande cykla i 10 till 30 reps, beroende på din kondition. Vila ett par minuter och upprepa övningen tre eller fyra gånger.

Previous:nothing Next:rikaste källa av vitamin D

Relaterade artiklar


 • prostata behandlingar
 • är hundens maskar dåligt för människor?
 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • hur man ska behandla gardenella
 • naturlig hemorrhoid behandling
 • om Provera medicin för klimakteriet
 • Hur mycket sömn behöver ett barn behöver?
 • botemedel för en förstorad prostatakörtel
 • hur man hanterar muskelvärk från statiner
 • processen för apoptos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com