vad är bensoylperoxid?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-14
Bensoylperoxid används för ett antal hälsorelaterade frågor. Bensoylperoxid är en kraftfull kemisk, som består av två typer av benzoyls läggas till organisk peroxid, att döda bakterier och andra bakterier som orsakar infektioner

Akne Behandling

Bensoylperoxid används oftast för behandling och bota akne. Det används för att tränga in i porerna, torkning upp eventuell överflödig olja som blir igensatt inuti, liksom dödar bakterier, stoppa eller minska risken för akne. Höga doser av bensoylperoxid bara kan distribueras via läkarrecept. Dock är bensoylperoxid finns i små doser i många rengöringsprodukter för ansiktet som kan köpas receptfritt, såsom aktiv akne behandling och PanOxyl.

Andra behandlingar

Enligt Mayo Clinic är bensoylperoxid används också för andra villkor såsom trycksår sår. eller liggsår, och sår stasis, som utgör i ett område där spridningen kan bli trög som ankeln. Bensoylperoxid är endast föreskrivs för dessa villkor under en läkares advisement.

Vilken form (s) Har bensoylperoxid komma in?

Bensoylperoxid finns i olika former, till exempel krämer, krämer, geléer, tvål och flytande lösningar. Vilken blankett du behöver beror på anledningen till att du använder den. Om du får ett recept, fråga din läkare vad som är tillgängliga för ditt tillstånd. De flesta av de produkter som har bensoylperoxid i dem som är tillgängliga över disk säljs i krämer och lotioner.

Eventuella biverkningar av bensoylperoxid

Bensoylperoxid är väldigt bra på vad det gör, men vissa människor drabbas av biverkningar. De inkluderar torr och fjällig hud, ett subtilt brännande känsla på huden och lätt stickande. Även om dessa biverkningar är vanliga och ofta är tecken på att huden anpassar sig till bensoylperoxid, är det fortfarande viktigt att vara säker så ring din läkare omedelbart för att se till att det inte är något annat på gång.

Var får jag tag bensoylperoxid

Höga doser av bensoylperoxid ges vanligen genom ett recept av en läkare. Men ansiktsigenkänning rengöringsmedel som har det i dem finns på ditt lokala apotek och apotek. Att veta exakt vad rengöringsmedel har i dem, prata med ditt apotek eller hudläkare. Proactiv Solutions kan beställas online.

Previous:nothing Next:airbrush tanning tips

Relaterade artiklar


 • vanliga matsmältningsproblem hos spädbarn
 • hur man ska leva med tinnitus
 • hur man ska hjälpa läkaren vet när något är fel
 • risker med att fentermin
 • sinus smärta rättsmedel
 • näring utbildning för barn
 • Fakta om graviditetsillamående
 • hur man handskas med sörjande en förlust
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • tips om hur man blir gravid fort
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com