Fördelarna med varma våren spa

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-29
Att äga ett spa är ett bra sätt att kunna koppla rätt i din egen bakgård. Kombinationen av varmt vatten och lugnande jets terapi är attraktivt för många människor. Det finns många olika spa-märken att välja mellan, var och en med sina egna funktioner och fördelar. Hot Spring Spas är ett stort varumärke, och dess modeller har en rad fördelar som gör sitt spa rätt val för många köpare

Du behöver:.
Njure rensningen system
. Kolon rensningen system.
Vatten.
Ren fruktjuice.
Råa frukter och grönsaker.
Citroner.
Grapefrukt.
Extra jungfruolja.
Epsom salter.
C-vitamin piller eller kapslar.

företag

Hot Spring Spa görs av Watkins Manufacturing, ett bolag som ägs Masco Corporation. Masco äger även sådana märken som Behr färger och Delta kranar. Storleken på företaget och dess stabilitet är bra därför att kurort köpare har en del att den kommer att fortsätta sin verksamhet. Detta innebär att deras Garantin och de kommer kunna få service för sina kurort även efter att garantin har gått ut.

Certifiering

Hot Spring Spas har NSF P1 certifiering, vilket innebär att de uppfyller stränga säkerhets-och prestanda. Hela spa är certifierad, inte bara vissa delar. Hot Spring Spa är de enda varumärke med denna certifiering. Detta är bra för ägarna eftersom det garanterar en hög nivå av kvalitet och säkerhet baserat på utvärdering av en extern byrå.

Funktioner

Hot Spring Spas erbjuder ett brett utbud av modeller med olika funktioner. Dessa inkluderar terapistrålar, färgad belysning, har vatten som vattenfall, och även underhållningssystem som integrerar musik och tv i spa. Detta är bra eftersom de tillåter köpare som vill ha en high-end spa för att få en fullutrustad spa. Köpare som är på en budget kan fortfarande råd med en kurort, eftersom de kan välja en modell utan de dyrare alternativen.

Underhåll

Hot Spring Spas har ett speciellt filtreringssystem och en valfri automatisk vatten-och sjukvårdssystemet. Detta är en fördel för ägarna eftersom det minimerar mängden tid och ansträngning för att bibehålla vatten för att hålla det klart.

Energieffektivitet

Hot Spring Spas har många drag som bidrar till en låg driftskostnad. De är fullt isolerade med flera lager av speciella skum som är tillverkad av hög densitet, slutna celler polyuretan. Enligt tillverkaren är detta samma skum som används för kommersiella frys isolering. Hot Spring Spas har också energieffektiv värmare och pumpar. Detta är en fördel för ägarna eftersom det minskar den mängd el som används för att driva spa, vilket resulterar i en lägre elräkning.

Previous:nothing Next:tips på att hitta en läkare

Relaterade artiklar


 • hur man hittar sätt att sluta röka
 • biverkningar av spädbarn immunizations
 • Vilken roll spelar en antikropp?
 • hur man använder mellanstolpar
 • hur mycket vatten bör du dricka när man är gravid?
 • graviditet symptom på 17 veckor
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • vad som orsakar högt kolesterol hos barn?
 • process skelettmuskeltillväxten
 • Fakta om fiskolja för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com