är glykolsyra peeling säkra under graviditeten?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-16
En glykolsyra peel är en tjänst som vanligen erbjuds genom spa och kontor hudläkare. Det är en peeling process som använder glykolsyra för att ta bort det övre hudlagret. Fina linjer, död hud, missfärgad hud och acne är direkt minskat. Som en mycket populär behandling för att lindra tecken på åldrande, kvinnor från så tidigt som deras mitten av 20-talet om detta förfarande. Det finns dock en debatt om huruvida dessa behandlingar sätta en gravid mamma och barn i riskzonen

Glykolsyra

Glykolsyra är en alfa-hydroxy som kommer från sockerrör. Även en naturlig produkt, när den säljs i ren koncentrationer det tar bort rost. Kosmetiska företag och skal kemiska använda en mycket mindre dos av syra.

Alpha Hydroxy

När glykolsyra appliceras på huden, orsakar det en brännande känsla mycket som att få för mycket sol. Detta är den syra äter upp det översta lagret. Svar kring användning av glykol på gravida kvinnor har inte kommit upp slutgiltigt. Studier har inte använt Alpha Hydroxy syror sådan glykolsyra på gravida personer. Det har funnits oro för att det kommer att orsaka missfärgning av huden på grund av hormoner eller skada barnet.

Salicylsyra

salicylsyra som finns i vissa kemisk peeling innehåller många av de fastigheter i Asprin, vilket kan skada ett foster. Du bör inte få en kemisk peeling som innehåller salicyic syra. Vissa skal har en blandning av glykolsyra och salicylsyra. Undvik också att alla produkter eller professionell peeling som kan innehålla denna kemikalie.

de kända riskerna

Kvinnor har känslig hud under graviditeten. Skalet reagerar olika på varje persons hudtyp. De flesta kvinnor har inga komplikationer, men en del kvinnor har missfärgning på grund av deras hudens känslighet nivå. Denna missfärgning i måttliga fall varar ett par dagar och i värsta fall är ett livslångt lidande.

Slutsats

Även om du har haft skalet i det förflutna, kan du uppleva en helt ny reaktion. Tala med din läkare innan du gör ditt beslut. Internet erbjuder en mängd olika åsikter, men din läkare kan råda dig den bästa som hon vet din hud.

Previous:nothing Next:övningar för barn för att förbättra hoppförmåga

Relaterade artiklar


 • övningar för barn för att förbättra hoppförmåga
 • headlice råd
 • inomhus garvning råd
 • hur man kan öka spermieproduktionen och chansen att bli gravid
 • Hur får jag vatten ur mina öron?
 • övning i tidig graviditet
 • hur är virus som heter?
 • autism medvetenhet aktiviteter
 • hur man ska behandla laktacidos
 • lindriga utvecklingsstörning symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com