återkommande feber hos barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-05
Barn får feber, och alla med barn vet det. Men barn är också motståndskraftigt och är tänkta att studsa tillbaka snabbt från förkylning, infektioner och influensa. Om ditt barn har ett återkommande feber under en period av veckor eller månader och ett mönster av dessa febrar har utvecklats, kan ditt barn ha en större underliggande hälsofråga på gång. Febrar får inte åtföljas med några andra symptom, eller ibland åtföljande symtom ge sig till känna senare. Och kanske febern åtföljs av symtom, men du vet inte vad jag ska leta efter. . Hur det än må vara, är det viktigt att kontakta din familj vårdgivare omedelbart

Dental Abscess

Barn som någon form av tandvård abscess, som är en infektion under tanden och i käkbenet, kan ha återkommande feber. Bölden kan börjar som något litet som ett hålrum och om inte upptäcks kan växa till ett större problem som karies. Andra orsaker till tandvård abscess omfatta skada på en tand som går obehandlade, vilket kan orsaka allvarlig infektion runt tandköttet och käken av tanden och kan även sprida sig i hela kroppen. Denna infektion kan orsaka hög feber tills behandlas korrekt.

Immunbrist

Immunförsvaret är där för att kämpa mot bakterier, bakterier och andra skadliga saker som kommer in i kroppen som inte borde vara där. Om ett barns immunförsvar inte fungerar korrekt, då barnet kommer att plocka upp sjukdomar och infektioner lättare. Ofta feber kommer spik om kroppen kämpar för att göra sig av dessa bakterier. Detta kommer att vara särskilt märkbar under hela förkylning och influensa säsong. Behandlingar är tillgängliga för barn med nedsatt immunförsvar.

urinvägsinfektioner

Urinvägsinfektioner uppstå när bakterier kommer in i urinvägarna och det blir infekterat. Urinvägsinfektioner är vanligare hos små flickor än små pojkar, men det kan hända att båda. Detta kan ofta oupptäckta eftersom många små barn inte kan stämma där smärtan kommer ifrån. Men några saker att tänka på när en urinvägsinfektion är en misstänkt är om barnet har sig själv och gråter när han kissar, om urinen verkar grumlig eller mjölkaktig söker och om hon blir allvarligt slöa tillsammans med hög feber.

Reumatiska Feber

Reumatisk feber orsakas av en obehandlad bakterieinfektion från sjukdomar som halsfluss eller scharlakansfeber. Reumatisk feber börjar som en lätt feber och sedan förvärras över tid, tillsammans med andra symtom som aptitlöshet, influensaliknande symtom och utslag på huden. Om du misstänker att ditt barn har reumatisk feber, kontakta vårdpersonal eftersom reumatisk feber kan ha flera långsiktiga effekter på hjärnan, ögon, hjärta och hud.

Ulcerös kolit

Ulcerös kolit påverkar mag- tarmkanalen, vilket är den lägre matsmältningssystemet. När mag-tarmkanalen blir inflammerad, kommer det att utveckla sår i tjocktarmen och i tjocktarmen. Ulcerös kolit orsakar milda feber i början och så småningom följas av kramper och diarré, och det kan till och med spår av blod hittats i avföringen. Behandling finns för ulcerös kolit.

Familjärt kalla Autoinflamatory syndrom

familjär kallt autoinflamatory syndrom orsakar feber åtföljas av ett utslag och ledvärk efter ett barn har varit ute i kyla. Många föräldrar misdiagnose det som något annat än influensan, men med tiden ett mönster bildas och det står klart att det är något annat på gång. Det är viktigt att veta att symptomen eftersom detta syndrom vanligtvis varar mindre än tjugofyra timmar och kan komma på inom en timme att utsättas för kyla. Familjär kallt autoinflamatory syndrom är en genetisk sjukdom som är vidare från en av föräldrarna. Det finns behandlingar som är tillgängliga, så om du misstänker att ditt barn har det, kontakta en läkare.

Previous:nothing Next:vad är en process där abort?

Relaterade artiklar


 • hur påverkar salt pH i vattnet?
 • vad är bensoylperoxid?
 • om säkerheten i sex under graviditeten
 • hur man använder ovulex
 • hur är det lymfatiska systemet relaterade till kardiovaskulära systemet?
 • hur man förstår riskerna med att bära flip flops
 • processen för klimakteriet
 • återkommande feber hos barn
 • orsak av svamp
 • biverkningar av Mirena preventivmedel enhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com