botemedel för irritabilitet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-06
Många livsstilsfaktorer kan orsaka irritation. Vart och ett av dessa områden kan bidra till att bota irritabilitet i många fall. I händelse av att vila, kost, motion och stressa inte löser irritabilitet, finns det naturläkemedel finns att lösa problemet

Komma tillräcklig vila

Brist på sömn kan leda till irritabilitet. För att säkerställa en mer vilsam nattsömn, se till att ditt sovrum är mörkt, svalt och tyst. Undvik att titta på tv i sängen, och försöka få till sängs tidigt. Stanna uppe sent på natten kommer att göra det svårare att få upp på morgonen, vilket sannolikt kommer att göra dig irriterad som följd.

Äta en hälsosam kost

äta hälsosam mat som är en del av en välbalanserad kost kommer att förbättra din allmänna hälsa, som kan förbättra ditt humör också. Skära ner på raffinerat socker och andra raffinerade kolhydrater kan bidra till att minska irritation. Minska halterna av koffein konsumeras kommer också att bidra till att förhindra sömnlöshet, som leder till grinig humör.

Motion

Träning kan bekämpa humör problem, såsom irritabilitet, genom frisättning av en kombination av kemikalier i hjärnan. Dessutom, att få en måttlig mängd motion bidrar till din hälsa och kan hjälpa dig att sova bättre på natten.

Lindra stress

Ibland är irritabilitet orsakas av stress. I detta fall kan stress relief metoder bidra till att minska irritation. Stretching övningar kan hjälpa vissa människor lindra stress, kan som att ta yoga klasser. Meditation och andningsövningar, eller bara ta en varmt bad samtidigt som du spelar avkopplande musik, kan alla bidra till att minska stress och därmed irritabilitet.

använder örter

När allt annat misslyckas, kan naturläkemedel lindra din irritabilitet symtom. Det är alltid en bra idé att kontrollera med din läkare innan du tar naturläkemedel för att säkerställa att de är lämpliga för dig. Enkla naturläkemedel som kamomill te kan hjälpa till att bota irritabilitet. Valeriana är en annan naturläkemedel som orsakar avslappning och kan även fungera som en sömn stöd.

Previous:nothing Next:symptom på andropause

Relaterade artiklar


 • vad är risk försäkring?
 • naturliga botemedel för trött
 • Hur utvecklas ett barn?
 • HIV information för barn
 • smärtlindring alternativ vid förlossning
 • Hur utvecklar högt blodtryck?
 • naturlig kost för barn med ADHD
 • hur man håller svalna på en varm, varm dag
 • hur man kan bota en prostata infektion
 • hur du håller ditt barns hjärta friskt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com