hur bli gravid genom att förstå konventionell infertilitet diagnos

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-01
Infertilitet definieras som oförmåga ett par att bli gravid efter 12 månader efter oskyddat samlag eller inte kan bära graviditeten till full sikt. Det effekter över 5 miljoner par enbart i USA och många gånger mer i världen, på grund av okunskap om behandlingar, syftar endast 10% hjälp från professionella specialist. I själva verket är mer än 40% av infertilitet av ett par som orsakas av manliga oförmåga att befrukta. Diagnos är en analytics tillvägagångssätt, efter inledande samråd och sjukdomshistoria och personliga uppgifter har hämtats från en patient eller par. Huvudsyftet konventionell diagnos är att hitta orsakerna till infertilitet, men tyvärr har det mindre än 1% lyckad kurs. Vi kommer att försöka ge dig de definitioner av typ av diagnos
1.
A. Konventionella manlig infertilitet diagnos
I. Anamnesen och tentor
Innan du läser definitionen av olika typer av diagnos, kanske du vill veta kortfattat vad informationen finns inspelad på din personliga fil

II. Allmänna sjukdomshistoria
1. Alla missfall, tidigare graviditeter och abort.
2. Alla utomkvedshavandeskap
3. Alla tidigare operation
4. Har du nu på HRT.
5. Användning av IDERIK metod, typ av användning
6. Något reproduktivt kronisk smärta inklusive STD. urinvägsinfektion annons kroniska sjukdomar.
7. Läkemedel du tar nu
8. Någon medicin av din mamma under graviditeten för att utesluta infertilitet orsakad av defekt
9. Din livsstil.

III. Fysisk undersökning
a) Testikel närstående inklusive skada, barndom testikel sjukdom och onormal i födseln
b) puberteten
c) Antal tidigare sexpartners
d) Fråga med anknytning till utlösning och impotens
e) Har du barn med andra kvinnor
f) Har du någonsin kontaktat och behandlas med sexuellt överförbara sjukdomar
g) varmt bad
h) Rökning och drogmissbruk
i) utsättas för strålning
j) arbetsplatsen fara
k) Läkemedel kan påverka ditt könsorgan.
l) Andra allmänna tentamen beroende på din specialist (herbalist eller andra)
2.
III. Manlig infertilitet Diagnos
1. Håller akrosomen reaktionstest
Efter provet tas din fertilitet specialist tenta håller akrosomen reaktion på din spermier för att se hur din sperma penetrera kvinnans ägg, hur enzymer (håller akrosomen sedan acrosin befrias från spermier huvudet) i spermierna arbete genom tuffa beläggning av äggen och fgertilized det. Syftet med denna provning är att diagnos spermierna håller akrosomen sedan acrosin att se hoe dessa enzym hjälper till att bryta tuff yta av ägget. Om inte det kan vara orsaken till infertilitet och specifik behandling krävs. Det händer endast 5% av infertilitet manliga befolkningen.

2. Spermier antikropp
Ett test spermier antikropp som definieras som ett test för att leta efter onormal funktion av immunförsvaret antikroppar som bekämpar en mans spermier i blod, vaginal vätskor, eller sperma. Med en substans tillsätts till provet spermier kommer testet avgöra om spermierna påverkas av proteiner från immunförsvaret eller inte.

3. Biokemiska analys
studie av kemiska ämnen och vitala processer finns i manliga testikeln såsom koncentration av vita blodkroppar, storleken på fruktos med sperma, och volymen, pH, och kondensering.

4. Dator-Assist sperma analys
Urvalet av spermier skannas in på datorn innan butiken för att visa hur sperma kvalitet, kvantitet, form och rörelse. Eftersom varje liten förändring i datorn kan ge en betydande förändring av sperma beräkning, därför onormala spermier bör bekräftas genom manuell räknas.

5. Hemizona analysen
Hemizona-analysen är den analys att jämföra prov sperma från den manliga till spermier av befruktade manliga genom att dela den mogna och normala ägg i 2 halva. 1 /2 är testad av provet sperma och den andra hälften är testad av befruktat manliga spermier.

6. Hormon utvärdering
Hormonella utvärdering är en studie för att mäta nivåerna av vissa hormoner som produceras av kroppen, exempelvis FSH och testosteron som är direkt engagerade i spermieproduktionen. Testet kommer endast att användas om sperma av spermier analys återkommer med låg täthet av spermier eller din misstänker att hormonell obalans är orsak till infertilitet.

7. Mänskliga zona pellucida bindande test
Testiklarna hjälpa till tentamen hur spermierna binder till yttre skiktet av ägget inklusive hemizona analysen.

8. Hypoosmotic svullnad test (HOST)
hypoosmotic svullnad test (HOST) är testet som används för att identifiera spermier membran för struktur integritet genom att undersöka hur spermierna svansar reagera på speciella socker och salt. Endast h
3.
B. Konventionella kvinnlig infertilitet diagnos

I. Personliga historia och fysiska prov
Kvinna tentamen
a) reproduktionsorgan infektion
b) Eventuella tidigare könsorgan kirurgi
c) Bäcken tentamen
d) Fråga med anknytning till genetisk defekt .
e) slidan tentamen
f) livmoder och livmoderhals
g) äggledaren
h) Äggstockar
i) Bladder
k) Rectum
l) Andra allmänna tentamen beroende på din specialist (herbalist eller Othe
4.
III. Kvinnlig infertilitet diagnosen
1. Spermier antikroppstest
spermier antikroppstest är en av förfarande som hjälper till att se hur antigener och immunsystemets funktion reagerar mot spermier invasion genom blodprov. Om immunförsvaret erkänner spermier som främmande föremål, kommer den att producera vita blodkroppar att döda dem.

2. Blodprov
rutinmässigt blodprov är inte nödvändigt för infertilitet kvinnor, men ibland blodprov är beställd för att kontrollera anemi, blodgrupp och antikroppar. Eller ibland för att kontrollera estradiol, LH, FSH och progesteron.

3. Cervikal test
Livmoderhals test är att studera i cervixmucosan thoughtout menstruation ccycles och att se slem är vänlig mot sperma invasion eller inte, det finns 2 typer av livmoderhalscancer test
a) Spinnbarkeit
Med den Spinnbarkit är en självhjälpsgrupper kit, kan det göras av kvinnor på komfort i sitt eget hem för att tenta slem egenskaper, eftersom slem genomgående förändring i hela menstruationscykeln.
b) Postcoital test
Detta test sker precis innan ägglossningen för att se livmoderhalssekretet är vänlig mot spermier invasion.

4. Endometriebiopsi
Endometriebiopsier bort biopsi några vävnad från infertila kvinnor livmoderslemhinnan att chech för livmodercancer vidhäftning och implantat.

5. Hysteroskopi
Det är en studie av infertila kvinnor uterin abnormitet genom att placera en liten, tunn med små teleskop genom cervikalkanalen att titta inuti livmodern.

6. Ägglossningstest
Sedan misslyckande ägglossning är tagen för över 25% av kvinnlig infertilitet, kan din läkare ordinera rätt ägglossningstest efter första besöket. Det bidrar till att bestämma "Är ägg produceras varje månad?".

7. Progesteron test
Eftersom progesteron produceras med höga halter några dagar efter att äggen har uppstått. Låga nivåer av progesteron stör ägglossningen för kvinnor menstruationscykeln, orsakar infertilitet. Blodprov sker på 4 -9 dagar efter ägglossning förutspås för kvinnor med 28 dagar cykel.

8. Radioimmunoassays (RIA)
radioimmunoanalys (RIA) är en mycket känslig teknik som används för att mäta koncentrationen av antigen, inklusive halterna av testosteron, LH, FSH, prolaktin. Det hjälper läkaren att fastställa att infertilitet är orsakad av hormonell obalans av vissa hormoner eller inte under menstruationscykeln.

9. Tubub patency test
Det är test för att kontrollera hälsan hos äggledaren slangen och se till det inte finns något stopp i röret med röntgen undersökning. Normalt är färgämne injiceras genom livmoderhalsen, fyller den då livmodern och rinner ut i Fallo


Previous:nothing Next:hur man kan förebygga och få bort pormaskar

Relaterade artiklar


 • hur man gör Lamaze
 • hemmagjord botemedel för rengöring av tänder
 • hur man kan undvika misstag med din recept
 • hur våra lungor fungerar
 • vägglus fakta
 • farorna med bantning för barn
 • vad är bensoylperoxid?
 • Hur sluta röka en gång för alla!
 • tonåren cervixcancerprevention
 • Gardasil vaccinet biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com